Falcon Eyes LED video gaisma DV60 + akumulators

Pamatinformācija

  • Jaudīga LED video gaisma
  • 1300 luksi 1 m attālumā
  • Krāsu temperatūra: 6000 K
  • Kompakta un portatīva
  • Komplektā ietilpst rezerves akumulators

Prece ir arhivēta

Falcon Eyes DV-60 ir jaudīgs LED video gaismas avots, ko varat uzstādīt uz savas kameras karstās pēdas, tādējādi iegūstot pietiekamu apgaismojumu pievilcīgu skatu filmēšanai pat tumsā. Jūs pārsteigs DV‑60 plašais gaismas spektrs. Iebūvēto 60 LED diožu krāsu temperatūra ir 6000 K. DV‑60 darbojas ilgāk nekā 100 minūtes ar pilnībā uzlādētu akumulatoru. Komplektā iekļautais adapteris ļauj pievienot DV‑60 gan pie karstās pēdas, gan 1/4 collu ārējās vītnes stiprinājuma.   

Pateicoties gaismai bez mirgošanas, šo LED gaismas paneli varat izmantot gandrīz visās video uzņemšanas situācijās. DV‑60 nodrošina risinājumu vāja apgaismojuma apstākļos, kā, piemēram, filmējot kāzas, intervijas, ārkārtas notikumus un citus līdzīgus gadījumus. DV‑60 sānos un augšpusē ir izvietoti karstās pēdas savienojumi, ļaujot sastiprināt kopā vairākus DV‑60 gaismas avotus vai pievienot DV‑60 citus aksesuārus. 

Tā kā DV‑60 komplektā ietilpst atsevišķs lādētājs, varat lādēt iekļauto akumulatoru, tai pat laikā lietojot LED gaismu. Ideāls risinājums filmēšanas situācijām dienas garumā.

Video gaisma

Gaismas avots
LED
LED diožu skaits
60
Apgaismojums
1300 luksi (1 m)
Krāsu temperatūra
6000 K
Regulējams gaismas spilgtums
Nav

General

Stiprinājums
Kameras papildpiederumu pieslēgvieta
Statīva stiprinājums
Iepakojumā ietilpst
Video gaismas avots
Kameras papildpiederumu pieslēgvietas adapteris
Akumulators
Akumulatora lādētājs

Produktu kodi

EAN
8718127080660

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt