Metz zibspuldze M360 priekš Olympus/Panasonic

Pamatinformācija

  • Vadošais skaitlis 36 (m, ISO 100)
  • Automātiskais tālummaiņas reflektors 20 – 105 mm
  • Atliecama un grozāma zibspuldzes galviņa
  • Funkcionāla un ērti lietojama
  • Barošanas avots: 2 x AA tipa baterijas

Prece ir arhivēta

Pateicoties svaram 190 g un kompaktam izmēram, zibspuldze mecablitz M360 ir ne tikai viegla, bet arī ērti izmantojama, kas to padara ideāli piemērotu iesācējiem. Šī zibspuldze tik tikko aizņem vietu kameras somā un ir vienā mirklī piestiprināma fotokamerai –  varat uzreiz sākt lietot zibspuldzi. Tās vadīšanai ir nepieciešamas tikai divas pogas: jaudas poga ieslēdz un izslēdz zibspuldzi; otra poga ataino dažādos zibspuldzes M360 darbības stāvokļus (zibspuldzes gatavība, ekspozīcija OK, gaidīšanas režīms utt.) un aktivizē testa zibsni. Fotokamera nosaka pareizo objekta apgaismojumu, izmantojot TTL, savukārt maksimālais vadošais skaitlis 36 (pie ISO 100 iestatījuma) nodrošina pietiekamu jaudu praktiski visām apgaismojuma situācijām. Pateicoties savam kompaktajam formātam, mecablitz M360 ir ideāli piemērota bezspoguļu kompaktajām kamerām, taču šo pašsaprotamo darbības konceptu novērtēs arī digitālo spoguļkameru lietotāji.       

Elastīgs sabiedrotais
mecablitz M360 piedāvā vairākas papildu funkcijas, kuras fotogrāfam var ievajadzēties dažādās apgaismojuma situācijās: jaudīga tālummaiņa (24‑105 mm), pilnībā grozāms reflektors ar paplašināmu reflektora karti un iebūvēts platleņķa difuzors (14 mm), kas ļauj atstarot zibspuldzes gaismu pret griestiem, iegūt gaismas atspulgus objektu acīs portretu uzņēmumos un apgaismot cilvēku grupas foto.  

Noderīgas funkcijas

mecablitz M360 spēj sinhronizēties ar pirmo vai otro slēdža aizkaru, ja fotokamera atbalsta šādu funkciju. Kopā ar šo zibspuldzi Metz piedāvā arī uzstādīt programmaparatūras atjauninājumus, izmantojot USB ligzdu, lai ierīce būtu vienmēr atjaunināta.   

Zibspuldzes galva

Vadošais skaitlis
36 (m, ISO 100)
Piemērotība
Olympus
Panasonic
Ietvertie fokusa attālumi
24 – 105 mm
Aptvērums ar plato paneli
14 mm
Automātiska tālummaiņa
Iebūvēta atstarojošā karte
Grozāma vertikāli
-7 – 90°
Grozāma horizontāli
270°

Displejs

Displeja tips
Nav attiecināms
Zibspuldzes gatavības indikators

Zibspuldzes režīmi

Automātiska ekspozīcijas kontrole
TTL
TTL zibspuldzes vadība
Aizmugures aizkara sinhronizācija

Barošana

Enerģijas avots
2 × AA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
Automātiska izslēgšanās

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Stiprinājuma pēdas materiāls
Metāls
Augstums (mm)
100
Platums (mm)
64
Dziļums (mm)
80
Svars (g)
190
Iepakojumā ietilpst
Zibspuldze
Futrālis

Produktu kodi

EAN
4003915036184
Ražotāja kods
003650295
CN kods
90066100

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt