Phottix LED gaisma Nuada S3 LED

Pamatinformācija

  • Jaudīga LED video gaisma
  • Regulējama krāsu temperatūra: 3300-5600 K
  • Augsts krāsu atveides indekss (CRI): 95+
  • Var darbināt ar AC adapteri vai akumulatoriem
  • Universāla 3/8 collu vītne

Prece ir arhivēta

Phottix Nuada S3 ir liels, ērti lietojams LED gaismas panelis, kas ļauj viegli uzņemt apburošus attēlus un video saturu. Šis ir ideāls risinājums uzņēmējiem un jaunajiem satura veidotājiem, kuri vēlas koncentrēties uz satura radīšanu nevis tehniskām detaļām, piemēram, apgaismojumu. Šis mīkstās gaismas panelis (38,1 x 26,7 cm) nodrošina pievilcīgu krāsu atveidi ar CRI indeksu 95+. Izmantojot iebūvēto digitālo krāsu temperatūras vadību diapazonā 3300‑5600 K, tas ir viegli savienojams ar apkārtējās vides apgaismojumu. Papildu ērtībai Phottix Nuada S3 darbojas ar Sony saderīgiem NP‑F sērijas akumulatoriem un komplektā iekļauto maiņstrāvas (AC) adapteri. Šis universālais LED panelis ir aprīkots ar 3/8” iekšējo vītni un to ir iespējams uzstādīt gan horizontāli, gan vertikāli. Phottix Nuada S3 ļauj jums fokusēties uz savu saturu un zīmolu nevis apgaismojumu.    

Video gaisma

Gaismas avots
LED
Krāsu atveides indekss (CRI)
95+

Barošana

Enerģijas avots
Maiņstrāvas (AC) adapteris
Sony NP-F series battery

Dimensions & weight

Augstums (mm)
267
Platums (mm)
381

General

Stiprinājums
Statīva stiprinājums
Iepakojumā ietilpst
Video gaismas avots
AC adapteris

Produktu kodi

EAN
4894609814214
Ražotāja kods
PH81421

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt