Manfrotto video gaisma Micropro2 LED (MLMICROPRO2)

Pamatinformācija

  • Viegla un kompakta LED video gaisma
  • Līdz 940 luksu apgaismojums
  • Augstas precizitātes dimmers
  • 5600 K krāsu temperatūra
  • Augsts CRI >93%

Prece ir arhivēta

Jaunas paaudzes kompakts LED gaismas avots, kas ir piemērots gan foto/video profesionāļiem, gan entuziastiem. Micropro2 piedāvā jaunāko pieejamo LED tehnoloģiju (virsmas montāžas tehnoloģija (SMT)), kas nodrošina uzlabotu efektivitāti un nevainojamu krāsu atveidi, ietverot to visu kompaktā un elegantā korpusā.    

  • Jaunas iespējas — nemainīgs dizains: SMT LED paneļiem ir inovatīvas lēcas, kas ir īpaši izstrādātas, lai nodrošinātu augstu efektivitāti un lielu krāsu atveides indeksu (CRI);  
  • Gaismas intensitāte LED ierīcē ir pilnībā regulējama bez mirgošanas, līdz 940 luksiem. Krāsu temperatūra ir iestatīta uz 5600K (dienasgaisma). Iepakojumā iekļauts gēla filtru komplekts;
  • Šo kompakto un vienlaikus jaudīgo paneli var izmantot piestiprinātu kamerai (pateicoties iekļautajai lodveida galvai) vai atsevišķi no kameras, piemēram, lietojot gaismas statīvu;  
  • Panelis var tikt darbināts ar sešām standarta AA baterijām, elektrotīkla barošanu, izmantojot AC adapteri, kā arī to var darbināt ar L‑Type litija jonu akumulatoru, izmantojot akumulatora adapteri (iepakojumā ir iekļauts AC adapteris un L‑Type akumulatora adapteris).

Video gaisma

Gaismas avots
LED
Apgaismojums
940 luksi
Krāsu temperatūra
5600 K
Krāsu atveides indekss (CRI)
93+
Regulējams gaismas spilgtums
0 – 100%
Zibspuldzes režīms

Barošana

Stiprinājums
Statīva stiprinājums
Augstums (mm)
110
Platums (mm)
180
Dziļums (mm)
51
Svars (g)
290
Iepakojumā ietilpst
Video gaismas avots
AC adapteris
L-type litija akumulatora adapteris
Gaismas izkliedēšanas filtrs
CTO krāsu temperatūras korekcijas filtri
Stiprinājums ar lodveida galviņu
Enerģijas avots
6 × AA sārma baterijas vai NiMH akumulatori
L-type litija akumulators
Maiņstrāvas (AC) adapteris

Produktu kodi

EAN
8024221646061
Ražotāja kods
MLMICROPRO2

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt