Audio Pro A10 MkII bezvadu Bluetooth skaļrunis, Gaiši Pelēks

249,99 €

Pamatinformācija

A10 MkII
Multiroom skaļrunis ar nelielu izmēru un noapaļotu dizainu, kas padara kompaktu papildinājumu mazai telpai. Auduma priekšpuse lieliski papildina mūsdienu interjera dizaina tendences ar divu pelēko toņu izvēli, ļaujot pilnībā saskaņot krāsu jūsu mājā.
Skaļrunim ir pārsteidzoša skaņa, neskatoties uz tā kompakto izmēru. Īpaša zemfrekvences skaļruņa netradicionālā izmantošana un BMR tehnika ļauj iegūt gan dziļus basus, gan skaidras detaļas jūsu augstajos un vidējos diapazonos. A10 MkII ir jaunā, uzlabotā A10 versija. Multiroom skaļrunis, kas piedāvā ne tikai Audio Pro multiroom sistēmu, bet arī AirPlay 2, Google Cast un Spotify Connect un vēl labāku skaņu nekā tā priekšgājējs.
4 iepriekš iestatītās pogas nodrošina ērtu piekļuvi iecienītākajiem atskaņošanas sarakstiem un radio kanāliem. Vienkārši nospiediet pogu, pat nav nepieciešams atvērt lietotni. Šo skaļruni var uzstādīt pie sienas, ar īpašiem sienas stiprinājuma kronšteiniem (jāiegādājas atsevišķi) vai griestos, vienkārši noklikšķinot skaļruni elektriskajos zibens celiņos, izmantojot īpašus sliežu kronšteinus (jāiegādājas atsevišķi).
Pieejamie straumēšanas pakalpojumi: Amazon Music, Deezer, iHeart Radio, Napster, Qobuz, QQ Music, Spotify, Tidal, TuneIn, VTuner un daudzi citi, izmantojot Google Cast un AirPlay 2.
3 TOP ĪPAŠĪBAS:
Savietojams ar AirPlay 2, Google Cast, Spotify Connect un Audio Pro Multiroom sistēmu.
Bezvadu multiroom un Bluetooth kompaktā izmērā. Multiroom skaņa un Multiperson izmantošana.
A10 var uzstādīt pie sienas vai griestiem. Montāžas kronšteini tiek pārdoti atsevišķi

Izmēri un svars

Bruto svars
2.5 kg
Iepakojuma platums
218 cm
Iepakojuma augstums
317 cm
Iepakojuma garums
218 cm

Produktu kodi

EAN
7330117152815
Ražotāja kods
15281

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt