Audio Pro Link 2 Multiroom WiFi atskaņotājs

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

249,99 €

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

LINK 2
Link 2 ierīce ir gudrs, mazs mūzikas straumētājs un multi-room atskaņotājs. Vienkāršs veids, kā savienot jebkuru audio ierīci (vinila atskaņotāju*, CD atskaņotāju vai jebkuru citu skaļruni ar barošanu) ar multi-room sistēmu pēc jūsu izvēles. Jūs varat izvēlēties starp 3 dažādām bezvadu sistēmām; AirPlay 2, Google Cast vai Audio Pro multiroom. Pievienojiet Link 2 jebkuriem skaļruņiem, radio, HiFi sistēmām vai AV uztvērējiem. Kontrolējiet visu skaņu, izmantojot jūsu izvēlētās vairāku istabu sistēmas lietotni. Šī ierīce ir ļoti populārā Link 1 jaunā uzlabotā versija. Link 2 ir vairāk izvades iespēju nekā priekšgājējam. Izejas (RCA** līnijas izeja, optiskā un koaksiālā) ļaus straumēt mūziku tieši no daudziem straumēšanas pakalpojumiem tieši uz veco HiFi aprīkojumu. Ieejas ļaus jums atkārtoti straumēt mūziku no vinila*/CD atskaņotāja vai USB atmiņas ierīces uz jaunajiem multi-room skaļruņiem. Vienkārši savienojiet veco skolu ar jauno foršo. Līnijas izvadi var izmantot arī, lai kontrolētu pievienoto skaļruņu (vai jaudas pastiprinātāja) skaļumu. Saites 2 augšdaļā atradīsiet 4 iepriekš iestatītas pogas, kas ļaus ērti piekļūt iecienītākajiem atskaņošanas sarakstiem vai radio stacijām. Nav nepieciešams izmantot lietotni, vienkārši nospiediet un spēlējiet. Link 2 darbojas gan 2,4, gan 5 GHz. Jūs varat viegli izvēlēties labāko WiFi savienojumu savā mājā. Pieejamie straumēšanas pakalpojumi: Amazon Music, Deezer, iHeart Radio, Napster, Qobuz, QQ Music, Spotify, Tidal, TuneIn, VTuner un daudzi citi, izmantojot Google Cast un AirPlay 2. *Var būt nepieciešams RIIA pastiprinātājs. **Ir mainīga līnijas izeja, lai kontrolētu pievienotā aprīkojuma skaļumu.
3 TOP ĪPAŠĪBAS:
Pārvērš jebkuru audio aprīkojumu par multi-room ierīci. Vienkārši pievienojiet to jebkurai vecai vai jaunai ierīcei, kurai ir audio ieeja.
Savietojams ar AirPlay 2, Google Cast, Spotify Connect un Audio Pro Multiroom sistēmu.
4 iepriekš iestatītās pogas ļaus ērti piekļūt atskaņošanas sarakstiem un radio stacijām.

Izmēri un svars

Iepakojuma platums
190 cm
Iepakojuma augstums
100 cm
Iepakojuma garums
250 cm

Produktu kodi

EAN
7330117147002
Ražotāja kods
14700

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt