Audio Pro D-2 Silk White

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

399 €

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

DRUMFIRE D-2
Šis skaļrunis ir Drumfire augstākā vienība, kas sniegs jums lielisku bliezienu pat atsevišķi. Nodrošina tīru HiFi akustiku ar dziļiem, kontrolētiem basiem un kraukšķīgiem augstumiem. D-2 ir jauna, uzlabota D-1 versija. Tas piedāvā AirPlay 2, Google Cast un Spotify Connect un vēl labāku skaņu nekā tā priekšgājējs. D-2 ir izstrādāts, lai eleganti iederētos jebkurā mājā. Vairāku istabu funkcija ļauj atskaņot vienu un to pašu mūziku visā mājā. Grupējiet un atskaņojiet, iestatiet pa kreisi/pa labi stereo pāriem. Spēlējiet visi kopā. Vai nē. Izvēlies tu. Vairāku istabu skaņa un vairāku personu izmantošana. D-2 var savienot ar Drumfire zemfrekvences skaļruni vai jebkuru citu zemfrekvences skaļruni, izmantojot kabeli vai bezvadu savienojumu, ja tas ir vairāku istabu zemfrekvences skaļrunis. Pievienojot zemfrekvences skaļruni, mainīsies, lai zemfrekvences skaļrunis rūpētos par basiem. Tādā veidā jūs varat spēlēt daudz skaļāk. Pieejamie straumēšanas pakalpojumi: Amazon Music, Deezer, iHeart Radio, Napster, Qobuz, QQ Music, Spotify, Tidal, TuneIn, VTuner un daudzi citi, izmantojot Google Cast un AirPlay 2.
3 TOP ĪPAŠĪBAS: Savietojams ar AirPlay 2, Google Cast, Spotify Connect un Audio Pro Multiroom sistēmu. 6 iepriekš iestatītās pogas ļaus ērti piekļūt atskaņošanas sarakstiem un radio stacijām. Nav nepieciešams lietot lietotni, vienkārši nospiediet un spēlējiet. Bezvadu vairāku istabu skaļrunis, kas ļauj atskaņot vienu un to pašu celiņu visos jūsu mājas skaļruņos vai dažādas melodijas dažādās telpās, jūs izlemjat.
SPECIFIKĀCIJA Tips: barošanas stereo skaļrunis ar basa refleksu Pastiprinātājs: Digital Class D, 2x20W + 60W Augstfrekvences skaļrunis: 2 x 1" tekstila kupola augstfrekvences skaļrunis Zemfrekvences skaļrunis: 2 x 4,5 collas Frekvenču diapazons: 45–22 000 Hz Crossover frekvence: 2500 Hz Izmēri AxPxD: 155 x 365 x 190 mm Ieejas: WiFi, Bluetooth 4.2, RCA līnija Izejas: apakšizvade RCA Saderība ar bezvadu tīklu: 802.11 b/g/n/ac, 2,4 GHz/5 GHz Atbalstītie audio formāti: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless Enerģijas patēriņš WiFi/STB/ON: 1,75 W/0,48 W/7,4 W

Produktu kodi

EAN
7330117152310
Ražotāja kods
15231

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt