Olympus diktofons VP-10, melns

Pamatinformācija

  • Augstas kvalitātes PCM / MP3 / WMA ieraksti
  • Daudzvirzienu stereo mikrofoni
  • 4 GB iekšējā atmiņa un USB 2.0
  • Pretčaboņas filtrs skaidriem ierakstiem
  • Plāns un kompakts dizains

Prece ir arhivēta

Nepārspējams stereo ieraksts
Lai droši tvertu jūsu balsi un apkārtējo skaņu, ierīcei atrodoties jūsu krekla kabatā, diktofons VP‑10 ir aprīkots ar universāliem jeb daudzvirzienu stereo mikrofoniem. Tie uzticami tver skaņu visos virzienos, jo šo iespēju nodrošina divi zema trokšņa līmeņa, augstas kvalitātes mikrofoni, kas iebūvēti kompaktā, slaidā korpusā.

Skaidras sarunas
Unikālā OLYMPUS audio diktofona tehnoloģija automātiski nosaka atšķirību starp balsi un čaboņas troksni, efektīvi slāpējot tikai nevēlamo skaņu. Tas nozīmē, ka troksnis, kas rodas, izdarot ierakstu, kad diktofons atrodas jūsu krekla kabatā, tiek maksimāli samazināts, iegūstot maztrokšņainu un skaidru ierakstu.

Tūlītēja darbība
Tikai pārbīdiet REC slēdzi uz leju, un diktofons tūlīt sāks ierakstīšanu — pat tad, ja tas izslēgts. Slēdzis atrodas diktofona augšpusē, kas ir parocīgi, ja diktofons atrodas jūsu krekla kabatā. Varat neskatoties vadīt savu diktofonu VP‑10, nepalaižot garām nevienu sarunu.

Maksimālas ērtības
Tā kā diktofonam ir kompakta konstrukcija, ierīci var ērti piespraust pie krekla kabatas un sākt ierakstīšanu, nenovēršot runātāja uzmanību. Turklāt diktofona VP‑10 izvēlne ir viegli pārskatāma, bet pašu diktofonu var tieši pievienot datoram, lai veiktu datu pārsūtīšanu, izmantojot iebūvēto USB savienotāju.

Mūsdienīgākais ierakstīšanas veids
Diktofons VP-10 paver jaunus apvāršņus profesionālā digitālā ieraksta jomā. Kaut arī tas ir neuzkrītošs no izskata, šī skaņas ieraksta ierīce nodrošina augstas kvalitātes ierakstus un tajā ir iekļautas arī ērtas tūlītējās lietošanas un ierakstu uzlabošanas funkcijas.

Trīs noderīgi formāti
Izvēlieties kādu no trīs ieraksta formātiem: augstas kvalitātes nesaspiestā Linear PCM formātu (22,05 kHz); biežāk izmantojamo MP3 formātu, ko izmanto gan Windows, gan Mac lietotāji; vai WMA formātu, kas nodrošina labu skaņas kvalitāti pat ar mazāku bitu skaitu.

Mazāk trokšņa. Vairāk skaņas
Zemo frekvenču filtrs efektīvi novērš zemāko frekvenču troksni, ko rada, piemēram, gaisa kondicionieri, projektori un āra vējš, nodrošinot vēl skaidrākus balss ierakstus.

Tagad var dzirdēt ikvienu
Funkcija Voice Balancer (Balss skaļuma līdzsvarotājs) padara klusas balsis skaļākas, turpretim skaļas balsis noturot zem iestatītā līmeņa, tādējādi nodrošinot skaidru un vienmērīgu atskaņošanas kvalitāti. Funkcija vienlaikus ierobežo ieraksta zemo un augsto frekvenču diapazonus, vēl vairāk uzlabojot runātāja balss ieraksta kvalitāti.

Atrodiet meklēto. Ātri
Ja digitālajā diktofonā ir saglabāti daudzi faili, šī funkcija ļauj viegli un ērti atrast tieši meklēto failu. Piekļūšana šai funkcijai ir ātra, mazinot ilgstošas meklēšanas radīto kavējumu.

Optimizēti iestatījumi optimāliem rezultātiem
Ar vienkāršu atlasi no izvēlnes varat izvēlēties labākos ieraksta iestatījumus atbilstoši konkrētai situācijai. Funkcija Pocket Mode (Kabatas režīms) ir efektīva plaša balsu spektra ierakstīšanai, kad ierīce atrodas jūsu kabatā. Izmantojot režīmu Diktēšana, Konference vai Sapulce, ir iespējams viegli nekļūdīgi izdarīt kvalitatīvus ierakstus.

Vienkārša failu pārvaldība
Funkcija File Divide (Failu sadalīšana) ir noderīga, ja jāsadala ieraksti atsevišķos failos. To var izmantot arī tad, ja vēlaties samazināt e‑pastā sūtāmā faila izmēru (tikai Linear PCM un MP3 formāta failiem).

Apgūstiet svešvalodas bez grūtībām
Runas noklausīšanās un atkārtošana ir efektīvs veids, kā apgūt svešvalodu, ļaujot atkārtot to, ko nupat dzirdējāt. Šis režīms secīgi apvieno skaņas atskaņošanu ar klusas atskaņošanas režīmu, palīdzot viegli apgūt ikvienu svešvalodu.

Klausieties tīru, skaidru atskaņojumu
Sapulču ierakstīšanai ideāli piemērotā funkcija Noise Cancel (Trokšņa slāpēšana) efektīvi samazina nevēlamus apkārtnes trokšņus, nodrošinot tīrāku un skaidrāku atskaņošanu.

Ideāla atskaņojuma klausīšanās iespēja
Padariet klausīšanos ērtāku, konfigurējot diktofonu iepriekš iestatītām atskaņošanas situācijām: lietojot funkciju Transcription Mode (Transkripcijas jeb Atšifrēšanas režīms), varat daudz ērtāk pārrakstīt ierakstīto saturu un tādējādi taupīt laiku. Jaunā iespēja Language Study Mode (Valodas apguves režīms) ir noderīga, apgūstot svešvalodu.

 

Displejs

Ekrāna izmērs
0,92"
Displeja izmērs
22,2 × 6,9 mm
Ekrāna tips
Punktmatrica
Ekrāna izšķirtspēja
108 × 84
Ekrāna izgaismojums
LED aizmugurgaismojums - malu apgaismojums

Mikrofons

Mikrofons
Iebūvēts stereo mikrofons

Skaļrunis

Skaļrunis
Iebūvēts dinamiskais skaļrunis
Skaļruņa diametrs
10 mm
Maksimālā izejas jauda
90 mW

Ierakstīšana

Faila formāts
PCM (WAV)
MP3
WMA
Ierakstīšanas režīmi
5
Maksimālais ierakstīšanas ilgums
1620 stundas
Frekvenču diapazons
50 – 17 000 Hz

Atskaņošana

Atskaņošanas formāts
PCM (WAV)
MP3
WMA
Atskaņošanas ātrums
0,5 – 2×

Atmiņa

Iebūvētā atmiņa
4 GB
Atmiņas kartes ligzda
Nav

Savienojamība

USB
1 × USB 2.0
Austiņu izeja
3,5 mm

Enerģijas avots

Barošanas avots
1 × AAA sārma baterija vai NiMH akumulators
Barošanas avota darbības laiks
Līdz 50 stundām ieraksta režīmā
Līdz 29 stundām atskaņošanas režīmā

Izmēri un svars

Augstums (mm)
130
Platums (mm)
17
Dziļums (mm)
17
Svars (g)
37,5

Citi

Citi
Aktīvā trokšņa samazināšana
Korpusa materiāls
Plastmasa
Krāsa
Melna / sudrabota
Iepakojumā ietilpst
Diktofons
USB kabelis
Lietotāja rokasgrāmata

Produktu kodi

EAN
4545350047856
Ražotāja kods
V413111BE000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt