Panasonic Evolta akumulators AAA 750mAh P-03E/4B

Pamatinformācija

  • AAA / HR03 tipa NiMH akumulatoru baterijas
  • Kapacitāte: 750 mAh
  • Saglabā 85% jaudas līdz pat vienam gadam
  • Panasonic Evolta produktu sērija
  • Iepakojumā četras AAA akumulatoru baterijas

Prece ir arhivēta

Aizmirstiet visu, ko līdz šim esat zinājuši par akumulatoriem (uzlādējamām baterijām)
Izlietoto bateriju izmešana ilgstoši ir tikusi uzskatīta par normālu praksi, taču, ja baterijas netiek pārstrādātas, tās visdrīzāk nonāk augsnē. Lai aizsargātu apkārtējo vidi, kritiski svarīgi ir rast baterijām ilga kalpošanas laika alternatīvus risinājumus.
Parastie akumulatori:
Līdz šim akumulatoriem ir bijuši stingri ierobežojumi attiecībā uz to atkārtotās uzlādes reižu skaitu. Turklāt vecākie akumulatoru modeļi bija pilnībā jāizlādē pirms to atkārtotas uzlādes, kas pats par sevi ir laikietilpīgs process. Tāpat akumulatori zaudēja savu jaudu, ja tika uzglabāti pārāk ilgu laiku pirms to izmantošanas. Daudzos gadījumos vecākie akumulatoru modeļi tika vienkārši izmesti to lietošanas neērtuma dēļ. 

Samaziniet atkritumu daudzumu ar ērtajiem EVOLTA akumulatoriem
Panasonic attīstītā EVOLTA tehnoloģija atrisina problēmas, kas saistītas ar parasto akumulatoru lietošanu. Pateicoties struktūras, materiālu un ražošanas procesa uzlabojumiem, tagad katrs akumulators var tikt atkārtoti uzlādēts 1200 reizes*¹ — pie tam akumulatoru var atkārtoti uzlādēt pat tad, ja tas ir tikai pustukšs.
EVOLTA akumulatori saglabā 85%*² savas jaudas kapacitātes pat pēc viena uzglabāšanas gada, kas padara tos par nepārspējamiem vecāko akumulatoru modeļu aizvietotājiem.


  *¹ Panasonic pētījums. Izmantots IEC standarts 61951-2 (2003). Uzlāžu skaits var atšķirties atkarībā no lietošanas apstākļiem un ierīcēm.
  *² Uzglabājot 20°C vai zemākā temperatūrā pēc pilnas uzlādes.

Specifikācijas

Elementa tips
AAA
Alternatīvais apzīmējums
LR03
HR03
S
24A
Micro
Microlight
MN2400
MX2400
286
Ķīmija
NiMH
Spriegums
1,2 V
Ietilpība
750 mAh
Augstums
44,5 mm
Diametrs
10,5 mm
Svars
15 g
Produktu sērija
Panasonic Evolta
Iepakojumā ietilpst
4 akumulatoru baterijas

Izmēri un svars

Bruto svars
0.0605 kg
Neto svars
0.052 kg

Produktu kodi

EAN
5410853045274
Ražotāja kods
HHR-4MVE/4BC

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Šī prece ir mūsu krājumā un gatava nosūtīšanai. Pasūtiet Photopoint interneta veikalā jau tagad, un šī prece tiks piegādāta pie Jūsu durvīm 1-2 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Tartu Kaubamaja: Riia 1, Tartu

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt