Panasonic Evolta akumulators AA 1900mAh P-6E/2B

Pamatinformācija

  • AA / HR6 tipa NiMH akumulatoru baterijas
  • Kapacitāte: 1900 mAh
  • Saglabā 85% jaudas līdz pat vienam gadam
  • Panasonic Evolta produktu sērija
  • Iepakojumā divas AA akumulatoru baterijas

Prece ir arhivēta

Aizmirstiet visu, ko līdz šim esat zinājuši par akumulatoriem (uzlādējamām baterijām)
Izlietoto bateriju izmešana ilgstoši ir tikusi uzskatīta par normālu praksi, taču, ja baterijas netiek pārstrādātas, tās visdrīzāk nonāk augsnē. Lai aizsargātu apkārtējo vidi, kritiski svarīgi ir rast baterijām ilga kalpošanas laika alternatīvus risinājumus.
Parastie akumulatori:
Līdz šim akumulatoriem ir bijuši stingri ierobežojumi attiecībā uz to atkārtotās uzlādes reižu skaitu. Turklāt vecākie akumulatoru modeļi bija pilnībā jāizlādē pirms to atkārtotas uzlādes, kas pats par sevi ir laikietilpīgs process. Tāpat akumulatori zaudēja savu jaudu, ja tika uzglabāti pārāk ilgu laiku pirms to izmantošanas. Daudzos gadījumos vecākie akumulatoru modeļi tika vienkārši izmesti to lietošanas neērtuma dēļ. 

Samaziniet atkritumu daudzumu ar ērtajiem EVOLTA akumulatoriem
Panasonic attīstītā EVOLTA tehnoloģija atrisina problēmas, kas saistītas ar parasto akumulatoru lietošanu. Pateicoties struktūras, materiālu un ražošanas procesa uzlabojumiem, tagad katrs akumulators var tikt atkārtoti uzlādēts 1200 reizes*¹ — pie tam akumulatoru var atkārtoti uzlādēt pat tad, ja tas ir tikai pustukšs.
EVOLTA akumulatori saglabā 85%*² savas jaudas kapacitātes pat pēc viena uzglabāšanas gada, kas padara tos par nepārspējamiem vecāko akumulatoru modeļu aizvietotājiem.


  *¹ Panasonic pētījums. Izmantots IEC standarts 61951-2 (2003). Uzlāžu skaits var atšķirties atkarībā no lietošanas apstākļiem un ierīcēm.
  *² Uzglabājot 20°C vai zemākā temperatūrā pēc pilnas uzlādes.

Specifikācijas

Elementa tips
AA
Alternatīvais apzīmējums
HR6
LR06
M
15A
Mignon
Penlight
316
MN1500
MX1500
Ķīmija
NiMH
Spriegums
1,2 V
Ietilpība
1900 mAh
Augstums
50,5 mm
Diametrs
14,5 mm
Svars
29 g
Produktu sērija
Panasonic Evolta
Iepakojumā ietilpst
2 akumulatoru baterijas

Izmēri un svars

Bruto svars
0.064 kg
Neto svars
0.058 kg
Iepakojuma platums
12 cm
Iepakojuma augstums
8.3 cm
Iepakojuma garums
1.6 cm
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
5410853045243
Ražotāja kods
HHR-3MVE/2BC
CN kods
85075000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt