Panasonic eneloop akumulators lite AA 950 2BP

Pamatinformācija

  • AA / HR6 tipa NiMH akumulatoru baterijas
  • Kapacitāte: 950 mAh
  • Saglabā 70% jaudas līdz pat pieciem gadiem
  • eneloop Lite produktu sērija
  • Iepakojumā divas AA akumulatoru baterijas

Prece ir arhivēta

eneloop lite – ideāls risinājums zema līdz vidēja enerģijas patēriņa ierīcēm
eneloop lite akumulators ir ideāli piemērots zema līdz vidēja enerģijas patēriņa ierīcēm, tādām kā DECT bezvadu tālruņi un vadības pultis.
eneloop lite saglabājis visas klasiskā eneloop akumulatora priekšrocības. Akumulatori ir iepriekš uzlādēti un gatavi lietošanai tūlīt pēc iegādes. Pateicoties zemajai pašizlādei, eneloop lite akumulators saglabā 70% sākotnējās jaudas pat pēc 3 gadu uzglabāšanas laika.
Atšķirības starp eneloop lite un klasisko eneloop akumulatoru kļūst redzamas tikai salīdzinot to kapacitāti un ciklu kalpošanas ilgumu.  

Atkārtota uzlāde līdz pat 3000 reizēm
eneloop lite akumulators ir atkārtoti uzlādējams līdz pat 3000 reizēm, kas padara to vēl ekonomiskāku un videi draudzīgāku. Pateicoties samazinātam izmantoto materiālu daudzumam, nodrošinātas arī pievilcīgākas cenas.

Ātrāka uzlāde
Samazināta kapacitāte nozīmē arī ātrāku uzlādi. eneloop lite AA (Mignon) izmēra akumulatora uzlādes laiks ir uz pusi mazāks, salīdzinot ar eneloop AA (Mignon) izmēra akumulatoru.

Pieejams AA un AAA izmēros
eneloop lite akumulators pieejams AA (Mignon) un AAA (mikro) izmēros. Abu izmēru veidiem nominālais spriegums ir 1,2V un minimālā kapacitāte 950mAh (AA) un 550mAh (AAA).

Lite nozīmē arī vieglāks
eneloop lite ir vieglāks par klasisko eneloop akumulatoru. Tā, piemēram, eneloop lite AA(Mignon) izmēra akumulators sver apmēram 19g, kas ir par 30% mazāk nekā eneloop AA (Mignon) izmēra akumulators (apmēram 27g). Vieglāki akumulatori ir īpaši ērti lietošanai ierīcēs, kurās tiek izmantoti daudzi akumulatori, kā arī gadījumos, kad nepieciešams pārnēsāt sev līdzi vairākus akumulatorus. 

Specifikācijas

Elementa tips
AA
Alternatīvais apzīmējums
LR06
HR6
M
15A
Mignon
Penlight
MN1500
MX1500
316
Ķīmija
NiMH
Spriegums
1,2 V
Ietilpība
950 mAh
Augstums
50,5 mm
Diametrs
14,5 mm
Svars
29 g
Produktu sērija
eneloop Lite
Iepakojumā ietilpst
2 akumulatoru baterijas

Izmēri un svars

Bruto svars
0.043 kg
Neto svars
0.036 kg
Iepakojuma platums
12 cm
Iepakojuma augstums
8.3 cm
Iepakojuma garums
1.62 cm
Izcelsmes valsts
Japan

Produktu kodi

EAN
5410853052739
Ražotāja kods
BK-3LCCE/2BE
CN kods
85075000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt