CHICCO rati LITE WAY 3, Denim (India Ink)

185,02 € Ietaupiet 12% 210,34 €

Pamatinformācija

Ieteicams no 3 mēnešu vecuma. Inovatīvs un vinreizējs dizains savienots ar praktiskajām, ikdienai nepieciešamajām īpašībām. Veidojot šos ratiņus, tika domāts par visām vecāku un bērnu vajadzībām - funkcionalitāti un eleganci vecākiem, komfortu un apr
Ieteicams no 3 mēnešu vecuma. Inovatīvs un vinreizējs dizains savienots ar praktiskajām, ikdienai nepieciešamajām īpašībām. Veidojot šos ratiņus, tika domāts par visām vecāku un bērnu vajadzībām - funkcionalitāti un eleganci vecākiem, komfortu un aprīkojumu bērniem Light Way ir lietussarga tipa ratiņi, kas ir viegli un ātri saliekami. Alumīnija rāmis rotējoši, fiksējami priekšējie riteņi ,viegli noņemami riteņi,ietilpīgs iepirkumu grozs. Ar vienu roku viegli regulējama atzveltne 5 slīpuma pozīcijās līdz pat guļus pozīcijai. Kāju balsts regulējams vairākās pozīcijās, lai atbalstītu bērna kājiņas visērtākajā pozīcijā. Pārvalki noņemami, mazgājami,5 punktu drošības jostiņas var tikt izmantoti mazuļiem jau no dzimšanas divkrāsaini \"soft touch\" rokturi Rati ir ērti pārnēsājami, izmantojot speciālu rokturi sānā. izmēri atvērtā veidā: 47х85х103 cm izmēri saliktā veidā: 30х109 cm Svars: 7 kg Komplektā: lietusplēve.
Vanus 12M

Produktu kodi

EAN
8058664091522
Ražotāja kods
79595.39

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt