BARBIE Matu dizaina komplekts Batikotā varavīksne

25,99 €

Pamatinformācija

3 matu krēmi, 1 pudelīte mirdzošas matu želejas, 1 loksne ar trafaretiem, 1 maisīšanas paplāte, 1 maisīšanas ota, 1 pāris vienreizlietojamo cimdu, kas nesatur lateksu, 1 matu lente un instrukcija
Superīgā batikošana! Lieliski varavīksnes efekti Bārbijas matiem – pārsteidzoša matu māksla! Radiet paši savas krāsas. Jautra matu rotaļlieta divi vienā! Izgatavojiet paši savas batikotās matu lentes! Komplektā vienkārši uzklājama krēmveida matu krāsa batikoto matu lenšu izgatavošanai. Bez nekārtības! Zīmējiet ar trafaretu, švīkājiet, pielīmējiet spīdumiņus un lieciet matos! Pirms lietošanas kārtīgi izlasiet instrukciju. Nav paredzēts lietošanai uzturā! Tikai ārējai lietošanai. Uzglabāt maziem bērniem nepieejamā vietā. BRĪDINĀJUMI! Nav piemērots bērniem līdz 3 gadu vecumam - satur sīkas detaļas (nosmakšanas/aizrīšanās risks). Piemērots no 8+ gadu vecuma. Šis produkts var radīt traipus. Nepieciešama pastāvīga pieaugušo uzraudzība. Pārtraukt lietošanu, ja rodas izsitumi, apsārtums vai nieze. Ja kairinājums turpinās, konsultējieties ar ārstu. Nelietot uz jutīgas ādas, acu vai mutes tuvumā. Saglabājiet šo informāciju izmantošanai nākotnē. Krāsas un saturs var atšķirties no uz iepakojuma norādītā.
Vanus 8+
Riik CN

Izmēri un svars

Bruto svars
1.44 kg
Iepakojuma platums
19.5 cm
Iepakojuma augstums
28.7 cm
Iepakojuma garums
30.5 cm

Produktu kodi

EAN
0884920340503
Ražotāja kods
CRAZYART

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 3-5 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt