Huffy Revolt 20" BMX Bērnu velosipēds

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

222,99 €

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Šo frīstaila BMX divriteņa braucēju noteikti pamanīs sacensībās. Šī Metaloid Smoked Chrome apdare nodrošina lielisku kontrastu ar sarkanajām nokrāsām visā velosipēdā. Priekšējās un aizmugurējās triku tapas apvienojumā ar žiroskopu, kas ļauj braucējam pagriezt stūri par 360 grādiem, nozīmē, ka tikai braucēja iztēle ierobežos jautrību.
• Jautrais Huffy dizains, lielisks komforts un izturīga konstrukcija apvieno Huffy par bērnu velosipēdu zīmolu #1 Amerikā. • BMX spēks un stils • Viena ātruma BMX frīstaila velosipēdam ir izturīga tērauda, liela izmēra rāmis • Spīdīgs Metaloid Smoked Chrome rāmis un dakša • BMX bremze ar 360 grādu žiroskopu ļauj braucējam pagriezt stūri par 360 grādiem • Priekšējā tērauda suporta bremze un aizmugurējā tērauda U veida bremze stabilai kontrolei • Slaids, ar reliņiem veidots BMX stila sēdeklis

Izmēri un svars

Bruto svars
16.24 kg
Iepakojuma platums
117.5 cm
Iepakojuma augstums
58.2 cm
Iepakojuma garums
20.3 cm

Produktu kodi

EAN
028914235493
Ražotāja kods
23549W

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt