Huffy Star Wars 16" Bērnu velosipēds

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

189,99 €

Pamatinformācija

Iedomājieties, kādus piedzīvojumus jūsu bērns piedzīvos ar The Mandalorian bērnu velosipēdu! Šis velosipēds ir radīts iesācējiem, braucējiem ar vēlmi mesties nezināmajā. Bērni, kuri mācās līdzsvaru, novērtēs šī velosipēda treniņriteņus. Bērni var viegli mīt pedāļus, braukt un apstāties, izmantojot viegli lietojamas bremzes. Ar 16 collu riepām, tērauda rāmi un polsterētu sēdekli šis bērnu velosipēds ir piemērots visur, kur var doties jūsu bērns. Izstrādāts maziem bērniem, kuriem patīk Zvaigžņu kari un kuriem patīk braukt. Šis velosipēds ir ieteicams bērniem vecumā no 5 līdz 7 gadiem. Jūs varat pielāgot sēdekļa augstumu, lai tas atbilstu augošajam bērnam.

Izmēri un svars

Bruto svars
11.88 kg
Iepakojuma platums
94 cm
Iepakojuma augstums
45.4 cm
Iepakojuma garums
19.8 cm

Produktu kodi

EAN
028914216201
Ražotāja kods
21620W

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt