Vaast A/1 650B RIVAL AXS velosipēds, zils, L, 54 cm

3 739 €

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

A/1 Rival AXS 650b piedāvā augstākā līmeņa 1x iestatījumu un spēcīgu 650b riteņu komplektu, kas ir ideāli piemērots braucējiem, kuri vēlas lielāku komfortu un kontroli uz tehniskāka seguma un vēlas izmantot SRAM AXS Rival grupu komplekta bezvadu pārslēgšanas priekšrocības.
Allroad A/1 modelis iemieso patieso priekšstatu par jaudīgāku velosipēdu visiem ceļiem. Paredzēts braukšanai pa grants, dubļiem, bruģi, segumu, dubļiem un visiem citiem piedzīvojumu "ceļiem". Viss ir pārdomāti pārdomāts un iekļauts piedzīvojumu mašīnā, ar kuru jūs nevēlēsieties pārtraukt braukt: svara samazinājums, izturīgāki komponenti, mainīga riteņu izmēra atbilstība, pret koroziju izturīgs iekšējo un ārējo cauruļu pārklājums un, vissvarīgākais, no jauna definēta izcilā montāža un sajūta. Šīs priekšrocības ir rūpīgi iestrādātas vienā velosipēdā, lai nodrošinātu braukšanas sajūtu, kas mudinās jūs doties tālāk pa jebkuru apvidu.
A/1 ģeometrija ļauj šim velosipēdam būt gan ērtam grants braucamrīkam, gan efektīvam un ātram lielceļotājam. Labi izvietotie stiprinājumi ļauj viegli pievienot bagāžniekus un spārnus priekšpusē vai aizmugurē, lai nodrošinātu drošu un sausu pārvietošanos.
A/1 Rival AXS 650b piedāvā augstākā līmeņa 1x komplektāciju un spēcīgu 650b riteņu komplektu, kas ir ideāli piemērots braucējiem, kuri meklē papildu komfortu un kontroli uz tehniskāka seguma un vēlas izmantot SRAM Rival AXS grupu komplekta bezvadu pārslēgšanas priekšrocības, kas ir pazīstamas ar savu vienmērīgo darbību.

Produktu kodi

EAN
810031651139
Ražotāja kods
VA229540

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt