Huffy Minnie velosipēds, 12''

174,99 €

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Pievienojies Minnie Mouse apbrīnojamā piedzīvojumā Pretty in pink- tas ir tikai sākums ar mūsu skaisto oficiālo Disney Minnie Mouse velosipēdu! Ideāls pirmais velosipēds jūsu meitaii, kura vienkārši apbrīno Minniju un viņas leģendāro stilu. Pievienojieties Minnijai velo piedzīvojumos ar vienu no skaistākajiem velosipēdiem. Šis velosipēds, kas ir ieturēts koši spilgtās rozā krāsās un ar grafiku, kā arī unikālu Minnie Mouse stūres elementu, ir vienkārši vairāk nekā gudrs. Šis 12 collu velosipēds ir piemērots bērniem vecumā no 3 līdz 5 gadiem, 98-112 cm augumā. Velosipēdam ir iekļauti stabilizatori, kurus var viegli uzstādīt vai noņemt, kad iemaņas būs uzlabotas braukšanai. Kā visi Huffy velosipēdi, arī šis modelis tiek piegādāts 85 % apmērā samontēts, un, veicot dažus vienkāršus darbus, jūs ātri vien varēsiet doties savā pirmajā piedzīvojumā! Unikālajā rāmja dizainā ir Minnijas attēli, loki un burbuļi.

Izmēri un svars

Bruto svars
8.32 kg
Iepakojuma platums
71 cm
Iepakojuma augstums
26.3 cm
Iepakojuma garums
40 cm

Produktu kodi

EAN
028914222301
Ražotāja kods
22230W

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt