Binoklis Levenhuk Karma PRO 16x42

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

156,99 €

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Levenhuk Karma PRO 16x42 tālskati ir veidoti tiem, kas mīl ceļot un izdarīt jaunus atklājumus! 16x palielinājums sniedz, Jums iespēju detalizēti novērot objektus laikā, kad relatīvi īsais fokuss sniedz, Jums iespēju izpētīt objektus, kas atrodas, Jūsu tuvumā. Pateicoties pietiekami plašam redzes laukam, šis modelis ir lieliski piemērots panorāmiskai apskatei. Šie tālskati ir droši aizsargāti no mitruma, putekļu un mitruma iekļūšanas. Turklāt Levenhuk Karma PRO 16x42 tālskata hermetiski noslēgts korpuss sniedz iespēju veikt vērojumus pat lietugāzes laikā!

Viena no galvenajām Levenhuk Karma PRO 16x42 tālskatu priekšrocībām ir izcilas optiskās ierīces no augstas kvalitātes BaK-4 stikla. Okulāri iekļauj sevī četrus elementus trijās grupās, tāpēc radītie attēli ir tik asi un skaidri. Lēcas ir pārklātas vairākos slāņos, kas sniedz, Jums iespēju baudīt dzīvespriecīgus dabiskus skatus. Šī modeļa apvalks ir pildīts ar slāpekli, līdz ar ko optiskās ierīces neaizsvīst pat sliktos laikapstākļos. Ar Levenhuk Karma PRO 16x42 tālskatiem, Jūs varat būt pārliecināti, ka gūsiet skaidrus, augstas kvalitātes attēlus jebkurās situācijās.

Levenhuk Karma PRO 16x42 tālskati ir veidoti prasīgiem lietotājiem, kas augstu vērtē komfortu un lietošanas ērtību. Jūs varat vienkārši pielāgot attālumu strap acīm un dioptriju, iestatīt visērtāko attālumu starp okulāriem un Jūsu acīm, izmantojot, šī modeļa pagriežamās acu bļodiņas. Kā Jūs redzat, šos tālskatus var viegli pielāgot, Jūsu individuālajām prasībām. Drošs gumijots apvalks, zaļajā armijas aizsargkrāsā, neizslīdēs no Jūsu rokām. Levenhuk Karma PRO 16x42 tālskati ir pilnībā ūdensizturīgi.

Komplektā iekļauts:

  • Levenhuk Karma PRO 16x42 tālskatis

  • Siksna

  • Tīrīšanas Lupatiņa

  • Soma

  • Lietotāja rokasgrāmata un mūža garantija


Suurendus 16
Garantii lifetime
Riik PRC, controlled by Levenhuk, Inc. (USA)
Optilised materjalid BaK-4 glass
Optiline katvus double- sized muti- coated
Suurendus - x 16 x
Objektiivi läbimõõt (ava) 42 mm
Vaateväli 3,6 °
Silmade kaugus 11 mm
Lähim fookus 2,5 m
Okulaaride dioptrite, dioptrite vahemiku korrigeer ±3
Suurused 137x127x50 mm
Vaateväli, m/1000 m 63
Töötemperatuuride vahemik –15...+60 ° C
Eraldusvõime lävi (kaaresekundites) 5,6
Väljapääsu pupilli läbimõõt 4,1 mm
Tüüp prisms
õpilastevaheline kaugus (IPD) 56–74 mm
Fookuse leidmine central
Suhteline heledus 6,89
Hämariku tegur 25,62
Silmaklapid rubber
kohanemine statiiviga yes
Okulaarid four elements in three groups

Optika

Palielinājums
16×

Izmēri un svars

Bruto svars
1.06 kg
Iepakojuma platums
18.8 cm
Iepakojuma augstums
7.3 cm
Iepakojuma garums
16.3 cm

Produktu kodi

EAN
5905555000725

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt