Levenhuk A10 Viedtālruņu adapteris (teleskopiem, binokļiem, mikroskopiem)

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

33,99 €

Pamatinformācija

Levenhuk A10 smartofona adapteris ir ļoti noderīgs aksesuārs jebkuram, kas ieinteresējas par astrofotogrāfiju vai par mežonīgās dabas vai mikropasaules fotogrāfiju. Adapteris sniedz Jums iespēju instalēt jebkura modeļa skārienjūtīgā telefona. Jūsu teleskopā, mikroskopā, tālskatī vai pārnēsājamajā teleskopā. Tagad Jūs varat uzņemt Saturna gredzenu attēlus, kvalitatīvus skrejošu mežacūku video attēlus, uztvert infuzoriju kustību un nofotografēt daudzas interesantas lietas, kuras Jūs varat nekavējoties nosūtīt pa e- pastu saviem draugiem vai ievietot Instagram!

Montāžas process ir ļoti viegls – uzstādi adapteri uz Jūsu optiskās ierīces okulāriem, un tad instalējiet savu skārienjūtīgā telefona uz adaptera. Viss, kas Jums ir jādara, ir jāieslēdz skārienjūtīgā telefona kamera, jānocentrē tā un jāpielāgo optiskās ierīces fokuss, lai iegūtu vērojamo objektu skaidrus un asus attēlus.

Lietojums: Vispārīgās lietošanas produkts. Drīkst lietot bērni, kas ir vecāki par 3 gadiem.




Bränd Levenhuk, Inc., USA
Warranty, years 0.5
Package size (LxWxH), cm 18x10.5x5
Shipping Weight, kg 0.16

Izmēri un svars

Bruto svars
0.16 kg
Iepakojuma platums
10.5 cm
Iepakojuma augstums
5 cm
Iepakojuma garums
18 cm

Produktu kodi

EAN
5905555003955

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt