Discovery Channel informē, izklaidē un iedvesmo skatītājus visā pasaulē par pasauli visā tās brīnumainībā, daudzveidībā un pārsteigumā. Piedāvājot miljoniem cilvēku iespēju atklāt un apmierināt savu zinātkāri, Discovery piedāvā aizraujošu dažādu žanru stāstu apvienojumu, tostarp zinātnes un tehnoloģiju, izpētes, piedzīvojumu, vēstures un padziļinātu ieskatu aizkulisēs par cilvēkiem, vietām un organizācijām, kas veido un veido pasauli, kurā mēs dzīvojam.


Mēs ar lepnumu iepazīstinām ar Discovery optikas sēriju, ko ražo Levenhuk un atbalsta Discovery.

Monokulārs Discovery Gator 8x42 ir optiskais instruments ar 8x palielinājumu. Tas ir kompakts, viegls un ar plašu redzamības lauku. Monokulārs ir lieliski piemērots jebkāda veida novērojumiem atklātās vietās. Pirmkārt, tas ļauj aplūkot attālus objektus, tostarp skaidras detaļas. Otrkārt, tas ar vienu skatienu uztver plašu teritoriju. Discovery Gator 8x42 ir lieliska izvēle medniekiem un pārgājieniem, kā arī savvaļas dzīvnieku uzvedības izpētei un putnu novērošanai.


Monokulārajā tālskatī izmantota optika, kas nodrošina asus un kontrastainus attēlus visā redzes laukā. Objektīvs savāc daudz gaismas, uzlabojot attēla spilgtumu, tāpēc pat vājā apgaismojumā tiek iegūti skaidri attēli. Tuvas darbības fokuss ir 5 metri. Monokulāru var viegli pielāgot lietotājam, jo tam ir dioptrijas korekcija un iepriekš uzstādīts pagriežams acu uzlikas vāciņš, ko var pagriezt, lai novērojumu laikā nodrošinātu optimālu komfortu.


Metāla korpuss ir pārklāts ar gumiju, kas ir materiāls, kas nodrošina ierīcei uzlabotu aizsardzību un saķeri. Monokulāram ir arī standarta vītne, kas ļauj to pielāgot statīvam.


Funkcijas:

  • Monokulārs ar 8x palielinājumu, plašs redzamības lauks.

  • Daudzslāņu pārklājuma optika

  • Metāla korpuss, ar gumiju pārklāts apvalks

  • Plašs redzes lauks, pagriežams acu uzgaļi, dioptrijas korekcija

  • Pielāgojams standarta statīvam


Komplektā ietilpst:

  • Monokulārs

  • okulārs un objektīva objektīva vāciņi

  • somiņa

  • Rokas siksna

  • Tīrīšanas salvete

  • Lietotāja rokasgrāmata un garantijas karte


Bränd Discovery
Warranty, years 2
Package size (LxWxH), cm 18.5x8.5x7.5
Shipping Weight, kg 0.36
Suurendus, x 8
Optics material BK-7
Pouch in set True
Lens coating multi-coated
Field of view, m/1000 m 113
Väljapääsu pupilli läbimõõt, mm 5.2
Silmade kaugus, mm 19
Eyepiece diopter adjustment, diopters ±4
Eyecup twist-up
Korpuse materjal metal
Vaateväli, ° 6.5
Lähifookus, m 5
Lisafunktsioonid rubberized body
Kohandatav statiiviga yes
Objektiivi läbimõõt (ava), mm 42.0

Izmēri un svars

Bruto svars
0.36 kg
Iepakojuma platums
8.5 cm
Iepakojuma augstums
7.5 cm
Iepakojuma garums
18.5 cm

Produktu kodi

EAN
5905555001630

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt