Binoklis ar tālmēri Levenhuk Guard 2500

579 €

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Levenhuk Guard 2500 binoklis ar tālmēri ir lieliska izvēle profesionālam un hobija darbam. Ierīce ļauj veikt vizuālus novērojumus ar 8x palielinājumu, kā arī mērīt trīs parametrus uz zemes: šķietamo attālumu, mērķa leņķi un horizontālo attālumu. Šīs funkcijas būs noderīgas medībās, nometnēs un taktiskos uzdevumos. Iebūvētā tālmērītāja mērījumu diapazons ir 2500 metri.
Ierīces optikas pamatā ir jumta prizmas, kas izgatavotas no BK-7 stikla. Binokļa gaismas spilgtums ir pietiekams, lai nodrošinātu skaidru un kontrastējošu attēlu ne tikai spilgtā saules gaismā, bet arī vājā apgaismojumā: mākoņainā laikā un krēslas laikā. Turklāt optisko elementu daudzslāņu luminiscence attēlam piešķir spilgtumu. Tālmēri var mērīt vienā no diviem pieejamajiem režīmiem: vienkāršā mērījuma un skenēšanas režīmā. Tā kā ierīce nosaka gan attālumus, gan leņķus, tā ir ļoti ērta, lai veiktu aprēķinus mērķiem, kas atrodas virs vai zem šāvēja. Pamatojoties uz noteiktajiem parametriem, šaušanas laikā ir viegli iestatīt vertikālās korekcijas.
Ir arī ļoti noderīga mērķa prioritātes funkcija, kas ļauj precīzi noteikt parametrus mērķim, kurš atrodas objektu grupā vai kuru slēpj priekšplāna troksnis. Varat izvēlēties "Tuva mērķa prioritāte", lai veiktu mērījumus tuvākajam objektam, vai "Tāla mērķa prioritāte", lai veiktu mērījumus vistālāk esošajam objektam. Jāatzīmē, ka Levenhuk Guard 2500 binokli ar tālmēru var viegli pielāgot jebkuram lietotājam. Asuma regulēšana tiek veikta katram okulāram atsevišķi, ir dioptrijas korekcija, un okulāru uzgaļiem ir rotējoši bīdāma konstrukcija. Attālums starp zīlītēm ir regulējams.
Galvenās funkcijas:
Daudzslāņu stikla optika ar daudzslāņu luminiscences pārklājumu, 8x palielinājums. Tālummērs mēra leņķus un attālumus - redzamos un horizontālos. Iebūvētā tālmērītāja darbības rādiuss - 2500 metri Mērķa prioritātes noteikšanas funkcija: varat mērīt tuvāko vai tālāko objektu Acu drošs lāzers, spilgtuma regulējams ekrāns okulāru redzamības laukā Individuāla briļļu fokusēšana, dioptrijas korekcija, grozāmie un ievelkamie uzacīši IPX5 aizsardzība Piederumi:
Binoklis Objektīva vāciņi Futrālis siksna Audums optikas kopšanai Lietošanas instrukcija un garantijas karte
Kaugusmõõtjaga Yes
Suuruse tüüp Medium size
Suurendus 8
Objektiivi läbimõõt 42
Kaal, kg 1.86
Pakendi suurus, cm 29x22x12
Seeria Guard
Linnuvaatlus No
Jaht Good
Purjetamine Medium
Kasutusjuhend Yes
Kandekott Yes
Kanderihm Yes
Katte tüüp Multi-coated
Prisma materjal BK-7
Katte värv Green
Vaateväli, ° / 1000m 120
Objektiivi korgid Yes
Inertgaasi täitmine No
Dioptri reguleerimine Yes
Veekindel Yes
Okulaarid prillikandjatele Yes
Teater Not recommended
Reisimine Medium
Korpuse materjal Plastic
Prisma tüüp Porro
Toiteallikas 1 CR123A type battery (not included)
Lastele No
Lisaks Built-in rangefinder

Optika

Palielinājums

Izmēri un svars

Bruto svars
1.86 kg
Iepakojuma platums
22 cm
Iepakojuma augstums
12 cm
Iepakojuma garums
29 cm

Produktu kodi

EAN
5905555001265

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt