Baseus Super Energy Pro+ Auto Starteris 1200A

69,99 €

Pamatinformācija

Neļaujiet izlādējies akumulators Jūsu auto aizēnot savus plānus. Baseus starteris ļaus jums sākt savu transportlīdzekli ātri-ne vairāk lūdzot jūsu kaimiņiem palīdzību vai zvanot draugiem! Ierīce darbosies pat sasalšanas temperatūrā līdz -20°C, un to ir ļoti viegli lietot. Tas ir piemērots dažādu veidu automašīnu iedarbināšanai-gan ar benzīna dzinējiem (12 V / 6 l), gan dīzeļdzinējiem (12 V / 2,5 l). Tas ir aprīkots ar 3 baterijām, un tā maksimālā strāva ir 1200 A.

Bazilus Pro + starteris būs piemērots populārākajiem transportlīdzekļiem. Tas lieliski darbosies ar benzīna dzinējiem (12 V / 6 l ) un dīzeļdzinējiem (12 V / 2,5 l). Ar tās palīdzību jūs varat viegli sākt motociklu, automašīnu, SUV, pikaps un pat kravas automašīnu! Neatkarīgi no tā, kāda veida transportlīdzekli Jūs braucat katru dienu - jums vairs nav jāuztraucas, ka izlādēta akumulatora dēļ jūs nevarēsit nokļūt ģimenes sapulcē vai arī jūs kavēsit darbu!


Manufacturer Baseus
Package Retail

Izmēri un svars

Bruto svars
0.3 kg
Iepakojuma platums
10 cm
Iepakojuma augstums
15 cm
Iepakojuma garums
15 cm

Produktu kodi

EAN
6932172630256

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt