Apple iPad 32GB WiFi, zeltīts (2018)

Pamatinformācija

  • 9,7 collu 2048×1536 Retina displejs
  • iOS 11 operētājsistēma
  • 8 megapikseļu iSight kamera
  • Akumulatora darbības laiks līdz 10 stundām
  • Četrkodolu A10 Fusion procesors

Prece ir arhivēta

Kā dators. Un kā neviens dators.
Kāds būtu dators, ja to izgudrotu mūsdienās? Tas būtu gana jaudīgs jebkuram uzdevumam. Tik portatīvs, ka tu varētu to visur ņemt līdzi. Un tik intuitīvs, ka būtu vadāms tev visērtākajā veidā – ar pieskārienu, tastatūru un pat zīmuli. Citiem vārdiem sakot, tas pat īsti nebūtu "dators". Tas būtu jaunais iPad. 

A10 Fusion procesors.
64 bitu arhitektūra. Četru kodolu konstrukcija. Vairāk nekā 3,3 miljardi tranzistoru. Īsāk sakot – iPad ir neticami ātrs. Un ātrums lieti noder, ja vēlies montēt 4K video, spēlēt spēles ar sarežģītu grafiku vai izbaudīt jaunākās paplašinātās realitātes aplikācijas.

Vairākuzdevumu režīms tavam iPad. Vairāk risinājumu tev pašam.
iPad ir gana jaudas, lai vienlaikus darbinātu vairākas aplikācijas. Raksti biznesa plānu, paralēli meklējot informāciju internetā un FaceTime zvanā konsultējoties ar kolēģi. Elementāri.

Aizraujošākais veids, kā iegrimt paplašinātajā realitātē.
Paplašinātā realitāte ir jauna tehnoloģija, kas ievieš virtuālās pasaules elementus reālajā dzīvē. Un iPad visos tā aspektos – no displeja līdz skaitļošanas jaudai, kameru iespējām un kustību sensoriem – ir radīts, lai AR aplikācijas kļūtu tik maģiskas kā vēl nekad.
Paplašinātās realitātes aplikācijas maina tavas spējas un iespējas pašos pamatos. Tu vari mācīties ko jaunu savās nodarbībās un ārpus tām. Risināt ikdienas problēmas. Iegrimt izklaidē un spēlēs. Kad iPad un paplašinātā realitāte apvienojas, tavu iespēju apvārsnis ir bezgalība. 

Apple Pencil. Visam, ko vien tu spēj izsapņot.
iPad ir allaž bijis labs palīgs, kad galvā izdomātais ir jādabū uz baltas lapas. Un tagad to vari izdarīt vēl ērtāk. Pieraksti piezīmes, uzglezno akvareli vai paraksti īres līgumu. Apple Pencil tavās rokās reaģēs zibenīgi un darbosies ar precizitāti līdz pēdējam pikselim. Lieto kā parastu zīmuli, iespēj nesalīdzināmi vairāk. *Apple Pencil nav iekļauts!

Divas izcilas kameras. Vairāk kā tikai izcilām bildēm.
Ar iebūvēto priekšējo un aizmugurējo kameru vari uzņemt satriecošas bildes un kino cienīgus video, skenēt dokumentus, veikt FaceTime zvanus un pat izveidot telpu plānu, liekot lietā paplašināto realitāti. 

Pievieno un liec lietā jebkuru Bluetooth tastatūru.
Ir jāpiesēžas un jāuzdragā referāts, e-pasts vai scenārijs tavam topošajam kases grāvējam? iPad ir sava intuitīvā ekrāna tastatūra, taču tas darbojas arī ar visu veidu Bluetooth tastatūrām 

Pielādēts ar jaudīgām aplikācijām.
Apstrādā ierakstu ar GarageBand, izveido iespaidīgu prezentāciju ar Keynote, nofilmē un samontē īsfilmu ar iMovie. Apple tavā iPad jau būs sarūpējis noderīgu aplikāciju kolekciju, lai tev atliktu tikai ķerties pie lietas.  

Miljons aplikāciju iPad. Miljoniem iespēju tev.
Ikkatra no 1,3 miljoniem iPad aplikāciju ir īpaši veidota tā lielajam displejam. Tu atradīsi atbilstošu aplikāciju jebkam, ko vēlēsies paveikt – fotografēšanai, zīmēšanai un arī ikdienas darbiem. Lai tiktu pie jaunas mīļākās aplikācijas, tev tikai jāatver App Store, kur mūsu redaktori visu laiku rūpīgi atlasa pašus labākos un noderīgākos jaunumus.

Plāns, viegls izturīgs. Un ar trim lieliskām apdarēm.
iPad, kas nesver pat 500 gramu un ir nieka 7,5 mm plāns, būs ērts ceļabiedrs, lai kurp tu dotos. Tas ir veidots tik izturīgs, lai vienā mierā būtu ņemams līdzi visās gaitās. Un tā vizuālās īpašības neatpaliek no mobilitātes parametriem – tas ir pieejams sudraba, astropelēkā un jaunā zelta tonī.  

10 stundu darbības laiks. Ar vienu akumulatora uzlādi.
Ar akumulatora jaudu, kuras pietiek visai dienai, iPad ļauj tev ilgāk sērfot internetā, rakstīt, zīmēt, strādāt, iepirkties – citiem vārdiem, darīt visu to, ko dari starp uzlādēm. 

Retina displejs. Cik skaists, tik funkcionāls.
9,7 collu Retina displejs ir aizraujošs veids, kā iepazīt iPad plašās iespējas. Neatkarīgi no tā, vai raksti biznesa plānu vai glezno īstu šedevru, plašais displejs gādās par tādu krāsu dzīvīgumu un attēla skaidrumu, ka tu gribēsi tam pieskarties atkal un atkal. Un tieši par to ir stāsts.   

Elastīgie planšetdatori

Savienojamība
Bluetooth
WiFi

Programmatūra

Platforma
iOS
Operētājsistēma
iOS 11
Lietotņu veikals
AppStore

Displejs

Ekrāna izmērs
9,7"
Ekrāna tips
IPS LCD
Ekrāna izšķirtspēja
2048 × 1536
Punktu skaits uz collu (DPI)
264 ppi
Ekrāna virsma
Glancēta
Skārienekrāns

Multi-touch skārienekrāns

Procesors

Čipsets
Apple A10 Fusion
Kodolu skaits
4

Atmiņa

Iebūvētā atmiņa
32 GB
Atmiņas kartes ligzda
Nav

Tīkli

Bezvadu
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Mobilais internets
Bluetooth
Bluetooth 4.2
Savienojamība
Bluetooth
WiFi

Sensori

Žiro sensors
Yes
Akselerometrs
Gaismas sensors
GPS
No
Kompass
Citi
Barometrs
Pirkstu nospiedumu sensors

Savienojamība

USB
Apple Lightning
Skaņa
3,5 mm kombinētā austiņu izeja/mikrofona ieeja
SIM kartes ligzda
No

Kamera

Aizmugures kamera
8 megapikseļi
Video izšķirtspēja
[FullHD] 1920 × 1080 120p
Citas funkcijas
Ģeogrāfisko koordinātu pievienošana
HDR
Sejas noteikšana
Panorama
Skāriena fokuss
Laika intervāla (Time-lapse) video
Sekundārā kamera
1,2 megapikseļi

Barošanas avots

Akumulatora tips
Litija polimēru akumulators
Akumulatora ietilpība
32,4 Wh
Izturība
10 stundas
Uzlāde
Izmantojot Lightning ligzdu

Izmēri un svars

Platums (mm)
169,5
Augstums (mm)
240
Dziļums (mm)
7,5
Svars (g)
469

Citi

Krāsa
Zeltīta
Korpusa materiāls
Alumīnijs
Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību
Nav
Darba temperatūra
0 – 35 °C
Iepakojumā ietilpst
iPad
Lightning - USB kabelis
USB strāvas adapteris

Produktu kodi

EAN
190198720313
Ražotāja kods
MRJN2HC/A

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt