Roccat klaviatūra Horde Aimo RU, melna

Pamatinformācija

  • Klaviatūra ar Roccat Membranical taustiņiem
  • RU klaviatūras izkārtojums
  • M1-M5 un multimediju makro taustiņi
  • Intelligent Aimo apgaismojums
  • Noņemams delnu balsts

Prece ir arhivēta

Iepazīstieties – Horde AIMO – pilnībā aprīkota datorspēļu klaviatūra, kas vārdam “papildinājumi” piešķir jaunu nozīmi. Pilnīgi no jauna izstrādātie ROCCAT Membranical taustiņi apvieno sevī vislabākās membrānas un mehānisko taustiņu īpašības. Šie taustiņi tika konstruēti un izstrādāti pilnīgi no nulles, lai uzlabotu taustiņu atšķirību un precizitāti. Horde AIMO var arī lepoties ar zibenīgiem makro komandu taustiņiem, konfigurējamu iestatīšanas ritenīti un taustiņiem, vairākapgabalu RGB izgaismojumu ar 16,8 milj. krāsu – tā ir visprogresīvākā tirdzniecībā pieejamā klaviatūra. Tas, kas nepieciešams! Un punkts!   

Membranical taustiņi
Membranical – ideāls kompromiss starp membrānas un mehāniskajiem taustiņiem. Starpstāvokļa nostrādes funkcija atpazīst taustiņspiedienus ātri un ar neticamu jutību, nodrošinot ātru un klusu taustiņu spiešanas sajūtu. “Salas” tipa taustiņu izkārtojums ir noturīgs pret netīrumiem un sniedz iespēju spēlēt spēles bez servisa apkopju radītiem pārtraukumiem, savukārt precīzais klaviatūras izkārtojums un vidējā augstuma taustiņi ļauj viegli atšķirt taustiņus.

Grozāms iestatīšanas ritenītis
Iestatīšanas ritenītis un taustiņi nodrošina ātru un intuitīvu multimediju, izgaismojuma, spilgtuma, izšķirtspējas, skaļuma un daudzu citu funkciju vadību, un tie ir pilnībā pielāgojami atbilstoši individuālajām spēlētāja vajadzībām. Brīvi grozāmais 360° ritenītis ar precīziem un sajūtamiem soļiem nodrošina ātru un precīzu vadību. Turklāt iestatīšanas ritenītis ir pilnībā saderīgs ar Windows 10 Dual funkcionalitāti, tādējādi Horde AIMO ir pirmā tirdzniecībā pieejamā klaviatūra ar šādu funkciju.

Aimo izgaismojums
AIMO – tā ir ROCCAT® spilgta izgaismojuma eko sistēma. Tās funkcionalitāte eksponenciāli pieaug atkarībā no pievienoto AIMO iespējoto ierīču skaita. Tā arī intuitīvi un organiski reaģē uz jūsu ierīču lietošanas uzvedību. Turklāt progresīvs apgaismojuma scenārijs ir pieejams uzreiz izņemot no iepakojuma, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc konfigurācijas un ļaujot baudīt pilnībā plūstošu, nākamās paaudzes pieredzi.

Zibenīgi makro komandu taustiņi
Piecu iestatāmu, zema profila taustiņu kolonna ir izvietota Horde AIMO galvenās zonas malā. Taustiņi ir ērti izvietoti kreisajā pusē, kas ļauj rīkoties ātri un intuitīvi. Šie taustiņi ir ievērojami zemāki nekā pārējie, līdz ar to pirkstiem slīdot tiem pāri tos ir iespējams nekavējoties identificēt un novērst nejaušu taustiņu nospiešanu. Šie taustiņi ir arī ātrāk aktivizējami nekā pārējie, ļaujot nekavējoties pārraidīt taustiņspiedienu spēlē.

Uzlabota Anti-ghosting funkcija
Uzlabots algoritms, ROCCAT® inženieru izstrādāts, piedāvā jaunāko taustiņu izkārtojuma tehnoloģiju – pretbloķēšanās risinājumu, kuram analogu nav. Tas garantē, ka, lai arī cik taustiņus jūs vienlaicīgi nospiestu spēles laikā, katrs taustiņspiediens tiek nekļūdīgi reģistrēts. Vienalga, cik darbību veicat minūtes laikā, – Horde AIMO spēj turēt līdzi.  

Roccat Swarm
Swarm tas ir ROCCAT filozofijas — gatavība nākotnes izaicinājumiem — programmatūras iemiesojums. Šis programmnodrošinājums atrisina visus jautājumus saistībā ar saderīgām spēļu platformām un ierīcēm. Tā ir nākamās paaudzes sistēma, kas apvieno vienkopus visas jūsu spēles, lietotnes un ROCCAT ierīces. Tā nodrošina jaunu integrācijas līmeni, darbojoties kā vienots draiveru komplekss visām jūsu ROCCAT® ierīcēm. Sakiet ardievas daudzskaitlīgām ikonām – ar Swarm jūs iegūstat pilnvērtīgu komandpunktu jebkura jūsu arsenālā esošā ieroča vadībai.

Klaviatūra

Klaviatūras tips
Klaviatūra ar vadu
Datorspēļu klaviatūra
Taustiņu dizains
Membrānas
Slēdža tips
Roccat Membranical
Klaviatūras izkārtojums
RUS
Papildus taustiņi
M1 - M5 makro taustiņi
Mediju taustiņi
Anti-ghosting
Aptaujas biežums
1000 Hz Ultrapolling
Reakcijas laiks
7,8 ms
Apgaismojums
Daudzkrāsu
Interfeisi
USB 2.0
Plaukstas pamatnes atbalsts
Noņemams

Vispārīgi

Sistēmas prasības
Brīvs USB ports
Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
Windows 10 / 8 / 7
Plaukstas pamatnes atbalsts
Noņemams
Kabeļa garums
180 cm
Krāsa
Melna / sudrabota
Svars (g)
1100

Izmēri un svars

Bruto svars
1.83 kg
Neto svars
1.69 kg

Produktu kodi

EAN
4250288119772
Ražotāja kods
ROC-12-361-BK

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt