QPad pele DX-20

Pamatinformācija

  • Augstas veiktspējas optiskā pele
  • Omron slēdži
  • Pārslēdzama sensora izšķirtspēja
  • Maināms LED apgaismojums
  • Iekšējā atmiņa makro komandām un uzstādījumiem

Prece ir arhivēta

Pele QPAD DX-20 ir apgādāta ar pilnīgi jaunu ambidekstru dizainu, kas piemērots kā labročiem, tā arī kreiļiem, un standarta Plug & Play atbalstu ērtai uzstādīšanai. Nav nepieciešami papildu draiveri, turklāt pelei ir 128 kB iekšējā atmiņa jūsu personiskā profila uzstādījumu saglabāšanai. Funkcijām pārbagātais programmnodrošinājums piedāvā daudzus un dažādus rīkus lietotāja pieredzes pielāgošanai tādus kā Makro redaktors, dažādi krāsu režīmi, uzlabotas sensora regulēšanas iespējas un daudz ko citu. Īsta sensācija daudziem būs jaunā pamatnes plates funkcija RGB LED, kas sniedz iespēju individualizēt savu spēlēšanas pieredzi, ļaujot izvēlēties jebkuru spektra krāsu un atainot to visdažādākajos režīmos. Tā, piemēram, varat izvēlēties jebkuru no 16,8 miljoniem krāsu un atainot jebkurā no režīmiem: Breathing, Pulse, Rainbow Flow vai Random.    


Blogu raksti, kuros pieminēta šī prece:

Pele

Sensora tips
Optiskais
Sensora jutība
3500 dpi
Aptaujas biežums
1000 Hz Ultrapolling
Interfeisi
USB 2.0
Ritināšanas ritenītis
Taustiņu skaits
7
Papildus taustiņi
DPI slēdzis
2 papildus pogas sānos
Profili
Apgaismojums

Daudzkrāsu

Vispārīgi

Sistēmas prasības
Brīvs USB ports
Kabeļa garums
200 cm
Krāsa
Melna / sudrabota

Produktu kodi

EAN
7350020293689

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt