JBL bezvadu skaļrunis Xtreme 2, melns

Pamatinformācija

  • Jaudīgs bezvadu skaļrunis
  • Izeja: 2 x 20 W RMS
  • 10 000 mAh akumulators, darbības laiks līdz 15 stundām
  • Ūdensdroša konstrukcija
  • Komplektā iekļauta plecu siksna

Prece ir arhivēta

Jaudīga skaņa jebkurā vietā
JBL Xtreme 2 ir augstas kvalitātes portatīvais Bluetooth skaļrunis, kas nodrošina dinamisku un ieskaujošu stereo skaņu. Šis skaļrunis ir aprīkots ar četriem draiveriem, diviem JBL basu radiatoriem, 10 000 mAh litija jonu akumulatoru ar 15 stundu atskaņošanas atbalstu. Piedevām tam ir praktiska USB uzlādes izeja. Skaļrunim ir ūdensizturīga konstrukcija, kas atbilst IPX7 standartam, un pret apkārtējās vides ietekmi noturīgs materiāls ekskluzīvajās Xtreme 2 krāsās. Izmantojot lietotni JBL Connect+, bezvadu režīmā iespējams savienot vairāk nekā 100 JBL Connect+ iespējotus skaļruņus, lai paaugstinātu savu klausīšanās pieredzi un padarītu ballīti vēl lielāku. Skaļrunim ir iestrādāti āķi, izturīga metāla pamatne un pārnēsāšanas siksnai pievienots pudeļu atveramais, nodrošinot ērtu lietotāja pieredzi, esot kustībā. Nevajadzētu aizmirst, ka Xtreme2 ir arī lielisks audio risinājums jebkurā mājoklī. Vienalga, vai tā būtu dzīvojamā istaba, baseins vai automašīna, JBL Xtreme 2 ienes jaudīgu skaņu jebkurā vietā.   

Jaudīga skaņa

Portatīvais skaļrunis ar patiesi jaudīgu efektu — četri ietvertie draiveri nodrošina apjomīgu, skaidru skaņu.


Ūdensizturība
IPX7 ūdensizturība un pret apkārtējās vides ietekmi noturīgs materiāls nozīmē, ka šis skaļrunis ir gatavs jebkuram piedzīvojumam. Gluži kā jūs. 

15 stundu atskaņošana

Xtreme2 uzsāk un pabeidz ballīti. Iebūvētais akumulators nodrošina 15 stundu atskaņošanu, lai diena būtu piepildīta ar skaņu visā garumā.


Paķer un dodies!
Izbaudiet pārnēsājamās skaņas jaudu. Komplektā ietilpst pārnēsāšanas siksna, lai ņemtu skaļruni sev visur līdzi, un pudeļu atveramais, lai nosvinētu, kad mērķis sasniegts.

Izmēri un svars

Augstums (mm)
136
Platums (mm)
288
Dziļums (mm)
132
Svars (g)
2393

Produktu kodi

EAN
6925281934773
Ražotāja kods
JBLXTREME2BLKEU

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt