Razer klaviatūra Huntsman US

Pamatinformācija

  • Razer Huntsman sērijas datorspēļu klaviatūra
  • Razer Opto-Mechanical slēdži
  • US klaviatūras izkārtojums
  • Chroma pielāgojams apgaismojums
  • Razer Synapse 3 atbalsts

Prece ir arhivēta

Jaunais Razer opto‑mehāniskais slēdzis
Razer Opto-Mechanical™ slēdžu iekšpusē atrodas optiskais gaismas sensors. Tiklīdz nospiežat taustiņu, jūs atļaujat šim gaismas signālam iedarbināt uztvērēju, nekavējoties aktivizējot slēdža komandu. Nekad iepriekš nebūsiet pieredzējis šādu ātrumu.  

Ātrāka nostrāde
Ar atiestatīšanu un aktivizēšanu precīzi tajā pašā punktā jūs iegūstat vairāk taustiņspiedienu milzīgā ātrumā, maksimāli palielinot darbību skaitu minūtē ātrās darbības spēlēs.

Viegli un klikšķoši
Iegūstiet pazīstamo un iemīļoto klikšķošo atbildes reakciju, tai pat laikā izbaudot, cik katrs taustiņspiediens ir superviegls un sabalansēts. Patiesi labākais no abām pasaulēm.   

Stabilizatora stienītis

Taustiņa stabilizatora stienītis slēdža augšpusē nodrošina izlīdzinātu un konsekventu taustiņa vāciņa kustību neatkarīgi no tā, uz kura taustiņa stūra uzspiežat. 


Lielāka izturība
Pateicoties optiskai aktivizēšanai, kas nodrošina mazāku fizisko kontaktu, jūs iegūstat līdz 100 miljoniem taustiņspiedienu — divreiz vairāk nekā nozarē vadošais standarts. 

Atmiņa
Mainiet pogām funkcijas, piešķiriet makro komandas un automātiski saglabājiet visas sava profila konfigurācijas mākoņkrātuvē. Savukārt, ja jums nav pieejas internetam, vienkārši saglabājiet līdz 5 profiliem hibrīda iekšējā atmiņā.


Blogu raksti, kuros pieminēta šī prece:

Klaviatūra

Klaviatūras tips
Datorspēļu klaviatūra
Klaviatūra ar vadu
Taustiņu dizains
Mehānisks
Slēdža tips
Razer Opto-Mechanical
Klaviatūras izkārtojums
US
Anti-ghosting

Līdz pat 10 taustiņu vienlaicīga nospiešana
N-key rollover
10 taustiņi
Aptaujas biežums
1000 Hz Ultrapolling
Profili
Apgaismojums
Daudzkrāsu
Interfeisi
USB 2.0

Vispārīgi

Sistēmas prasības
Brīvs USB ports
Plaukstas pamatnes atbalsts
Krāsa
Melna / sudrabota

Produktu kodi

EAN
8886419344551
Ražotāja kods
RZ03-02520100-R3M1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt