Razer klaviatūra Blackwidow Elite US Green Switches

Pamatinformācija

  • Razer BlackWidow sērijas datorspēļu klaviatūra
  • Razer Green Tactile & Clicky slēdži
  • US klaviatūras izkārtojums
  • Chroma pielāgojams apgaismojums
  • Ērts plaukstu locītavu balsts

Prece ir arhivēta

Izjūtiet starpību
Razer BlackWidow vienmēr ir bijis zelta standarts datorspēļu klaviatūrām, un tagad tā komponentes ir paceltas nākamā līmenī — uzlaboti Razer™ mehāniskie slēdži un jauna daudzfunkcionāla digitālā ripa. Iepazīstieties —  Razer BlackWidow Elite — radīta kā vispilnīgākā mehāniskā klaviatūra jebkurai datorspēļu arēnai. Pateicoties iespējai Razer HyperShift, hibrīda iekšējai atmiņai un mākoņkrātuvei, tagad varat pārvērst katru taustiņu makro taustiņā un aktivizēt vēlamos iestatījumus jebkurā vietā. 

Uzlaboti mehāniskie slēdži
Razer™ mehāniskie slēdži ir tikuši uzlaboti — divas sānu sieniņas nodrošina lielāku stabilitāti papildus paaugstinātai aizsardzībai pret putekļiem un šķidrumiem. Ar nozarē vadošo 80 miljonu taustiņspiedienu darbmūžu Razer BlackWidow Elite ir radīta uzticamai un intensīvai lietošanai.

Turnīra klases precizitāte
Īpaši datorspēļu vajadzībām izstrādātie Razer™ mehānisko klaviatūru slēdži nostrādā optimālā attālumā, sniedzot līdz šim nepieredzētu ātrumu un reaģētspēju. Kopš to ieviešanas Razer™ mehāniskie slēdži tiek cildināti kā jauns standarts visām mehāniskajām datorspēļu spēlēšanai paredzētajām klaviatūrām.

Atklājiet sev plašākas vadības iespējas ar daudzfunkcionālo digitālo ripu
Razer BlackWidow Elite ir ne tikai jauns izskats, bet arī plašākas vadības iespējas, ko piedāvā daudzfunkcionālā digitālā ripa un mediju taustiņi. Kontrolējiet savas izklaides iestatījumus, regulējot skaļumu, ērti mainot skaņdarbus un daudz ko citu, — tas viss ir pilnībā pielāgojams, izmantojot Razer Synapse 3.  

Ikviens taustiņš var būt makro taustiņš
Pateicoties iespējai Razer Hypershift, katram taustiņam varat piešķirt sekundāro funkciju, kas ļauj jums aktivizēt makro komandas vai citas sekundārās funkcijas, tai pat laikā saglabājot bāzes taustiņus neskartus.

Klaviatūra

Klaviatūras tips
Klaviatūra ar vadu
Datorspēļu klaviatūra
Taustiņu dizains
Mehānisks
Slēdža tips
Razer Green
Klaviatūras izkārtojums
US
Anti-ghosting
N-key rollover
10 taustiņi
Aptaujas biežums
1000 Hz Ultrapolling
Profili
Apgaismojums
Daudzkrāsu
Interfeisi
USB 2.0
Iebūvēts USB centrmezgls (hub)
USB pagarinātājs
Austiņu izeja / mikrofona ieeja

Vispārīgi

Sistēmas prasības
Brīvs USB ports
Plaukstas pamatnes atbalsts
Noņemams
Krāsa
Melna / sudrabota

Produktu kodi

EAN
8886419342229
Ražotāja kods
RZ03-02620100-R3M1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt