Bose bezvadu austiņas + mikrofons QuietComfort 35 II, sudrabotas

Pamatinformācija

  • Ērtas uz ausīm liekamas bezvadu austiņas
  • Bluetooth 4.0 savienojums
  • Trīs līmeņu trokšņu slāpēšana
  • Akumulatora darbības laiks līdz 20 stundām un zvani brīvroku režīmā
  • Google Assistant & Amazon Alexa atbalsts

Prece ir arhivēta

Fokuss. Ieslēgts.
Kas notiek, kad tiek novērsti apkārtējie trokšņainie traucējumi? Koncentrēšanās pāriet nākamajā līmenī. Jūs vairāk iedziļināties savā mūzikā, darbā vai jebkur citur, kur ir jūsu fokuss. Tieši to nodrošina Bose QuietComfort 35 II bezvadu austiņas. Uzlieciet šīs austiņas un pilnībā nododieties savai sirdslietai. Patentēta tehnoloģija pastāvīgi uzrauga un mēra troksni ārpusē, slāpējot to ar pretēju signālu. Taču tas vēl nav viss. Trokšņu slāpēšanu ir iespējams regulēt trīs līmeņos, lai labāk pielāgotos apkārtējās vides apstākļiem. Tagad varat fokusēties — patiešām fokusēties — uz svarīgāko.   

Esiet savienots ar apkārtējo pasauli
QuietComfort 35 II bezvadu austiņas ir optimizētas pakalpojumam Google Assistant un Amazon Alexa. Tas nozīmē, ka varat baudīt izklaidi, iegūt informāciju un organizēt savu dienu — to visu pārvaldot ar savu balsi. Vienalga, kuru pakalpojumu izvēlaties, jūs tiekat nodrošināts ar visu nepieciešamo. Vienkārši nospiediet un turiet pogu Action, lai saņemtu palīdzību. Visbeidzot austiņas piedāvā Bose pasaules līmeņa trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, kas bloķē troksni un ļauj pilnībā gremdēties mūzikā. Ja nelietojat Amazon Alexa vai Google Assistant, nekādu raižu. Joprojām varat izmantot pogu Action, lai regulētu trokšņu slāpēšanu trīs līmeņos.  

Izturīgāks dizains
Kad vēlaties mūziku ņemt sev visur līdzi, nepieciešamas izturīgas austiņas. Pateicoties triecienizturīgiem materiāliem, konstrukcijai no neilona un nerūsējošā tērauda, šīs austiņas ir radītas, lai vienmēr būtu jums līdzās. Taču, kad lietojat austiņas dienas garumā, svarīgs ir arī komforts. Šī iemesla dēļ austiņu galvas stīpa ir ne tikai mīksta, bet arī grezna. Mīksta materiāla Alcantara pārklājums, ko izmanto jahtās un augstas klases automašīnās, nodrošina patīkamu komforta sajūtu austiņu ilgstošas lietošanas laikā. Un mīkstie ausu spilventiņi no sintētiskās ādas rada sajūtu, it kā austiņas nemaz nebūtu uzliktas.   

20 stundu akumulatora darbība
Izbaudiet mūzikas klausīšanos līdz 20 stundām. Tādējādi varat klausīties mūziku — vai būt klusumā — visas dienas garumā. Visbeidzot, austiņām lādējoties ārā, ātrā 15 minūšu uzlāde nodrošina papildu 2,5 stundu darbību. Gadījumos, kad uzlāde nav iespējama, vienkārši izmantojiet iekļauto audio kabeli un turpiniet klausīties. 

Kvalitatīva skaņa jebkurā skaļumā
Jūs vēlaties dzirdēt bagātīgu un dzidru skanējumu jebkurā skaļumā. Tieši tāpēc Bose skaļruņiem ir uzlabota EQ funkcija vēl labākai darbības veiktspējai nekā iepriekš. Baudiet dzidru, sabalansētu skaņu jebkurā skaļumā, savukārt troksni slāpējošā divkāršā mikrofona sistēma garantē skaidrāku zvanu kvalitāti pat trokšņainos apstākļos. Neatkarīgi no tā, vai atskaņojat mūziku zemā skaļuma līmenī klusā birojā vai palielināt skaļumu uz trokšņainas ielas, jūs iegūstat vienlīdzīgu, nemainīgu skaņas kvalitāti.   

Viena lietotne. Pilnīga vadība.
Bose Connect lietotne sniedz ērtu piekļuvi visām šo austiņu piedāvātajām iespējām. Dažādi padomi un ierīces funkcijas, lai personalizētu iestatījumus, tagad pieejami vienuviet.

Dizains

Austiņu tips
Bezvadu austiņas
Austiņas ar mikrofonu
Troksni izolējošas austiņas
Austiņu dizains
Pāri ausīm (Over-ear)

Skaļruņi

Skaņa
Stereo
Austiņu spilventiņu materiāls
Mākslīgā āda

Mikrofons

Mikrofona tips
Iebūvēts

Savienojamība

Savienojums
Bluetooth
3,5 mm spraudnis
Bluetooth versija
Bluetooth 4.0
Vadības pogas
Viedierīces vadībai
Piemērotas ierīces
Ierīces ar Bluetooth savienojumu

Enerģijas avots

Enerģijas avots
Uzlādējams akumulators
Akumulatora tips
Litija jonu akumulators
Darbības laiks
20 stundas

Vispārīgi

Krāsa
Sudrabota
Iepakojumā ietilpst
Austiņas
USB uzlādes kabelis
3.5 mm audio kabelis
Pārnēsāšanas futrālis

Produktu kodi

EAN
017817770620
0017817770620
17817770620
Ražotāja kods
789564-0020

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt