JBL bezvadu skaļrunis Clip 3 BT, melns

Pamatinformācija

  • Bezvadu skaļrunis ar karabīnes stiprinājumu
  • Izeja: 3,3 W
  • Iebūvētā akumulatora darbības laiks līdz 10 stundām
  • Iebūvēts mikrofons
  • Ūdensdroša konstrukcija

Prece ir arhivēta

Piestipriniet un atskaņojiet
JBL Clip 3 ir unikāls īpaši portatīvs, ārkārtīgi izturīgs un ūdensdrošs Bluetooth® skaļrunis, kam ir neliels izmērs, bet pārsteidzoši liela skaņa. Izturīgā un pilnībā iebūvētā karabīne stiprinās pie apģērba, jostas cilpas vai mugursomas, padarot Clip 3 par jūsu sabiedroto ikvienā āra piedzīvojumā. Clip 3 ir IPX7 ūdensdrošs un nodrošina 10 stundu atskaņošanas laiku, darbojas no 1000 mAh litija jonu akumulatora, ļaujot mūziku vienmēr ņemt sev līdzi. Iebūvēts troksni un atbalsi slāpējošs mikrofons ar skaļruni nodrošina kristālskaidrus zvanus ar vienas pogas pieskārienu.    

Skaņa, ko ņemt sev līdzi
Nekad vairs neatstājiet savu mūziku mājās. Piestipriniet skaļruni, izmantojot iebūvēto karabīni, nospiediet atskaņošanas pogu un piepildiet mirkli ar mūziku.

10 stundu atskaņošanas laiks
Šis mazais skaļrunis nodrošina ilgu darbību. Pateicoties 10 stundu akumulatora darbības laikam, varat klausīties pat visgarākos atskaņošanas sarakstus.

Ūdensdrošs
Skaļrunis un iegremdēja ierīce vienā. Iegremdējiet sevi skanējumā, kas nebaidās no mazliet ūdens.

Izmēri un svars

Augstums (mm)
137
Platums (mm)
97
Dziļums (mm)
46
Svars (g)
490

Produktu kodi

EAN
6925281933028
Ražotāja kods
JBLCLIP3BLK

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt