Meizu bezvadu austiņas + mikrofons Pop BT, baltas

Pamatinformācija

  • Ērtas ausīs ievietojamas bezvadu austiņas
  • Bluetooth 4.2 savienojums
  • Īpaši viegla un kompakta konstrukcija
  • Iebūvēts mikrofons un vadības pults
  • Darbības laiks līdz 3 stundām

Prece ir arhivēta

Bezvadu austiņas + bezvadu uzlāde
Iepazīstieties ar Meizu Bluetooth austiņām, kas īpaši izstrādātas sportam un treniņiem ar divkāršu bezvadu dizainu. Bez jebkādiem vadiem, kas pinas, šīs austiņas nāk komplektā ar uzlādes kārbiņu uzglabāšanai un bezvadu lādēšanai, nodrošinot ārkārtīgi vienkāršu un praktisku lietošanu.  

Trenējieties jebkurā brīdī, neraizējoties par sviedriem
Šīs ergonomiski veidotās ausīs liekamās austiņas ideāli iegulst ausīs un nekrīt ārā pat intensīva treniņa laikā, piemēram, skrienot vai cilājot svarus. Dažādi austiņu spilventiņu izmēri ļauj katram lietotājam tos pielāgot savām ausīm. Meizu POP austiņu konstrukcija atbilst IPX5 ūdensizturības klasei, garantējot noturību pret sviedriem un lietu.   

5,8 g kompakta konstrukcija
Vieglumam ir nozīme! Kompakts dizains ir svarīgs! Katra Meizu POP austiņa sver tikai 5,8 g, kas ir mazāk par monētas svaru. Gluds, noapaļotas formas korpuss ērti fiksējas ausī ilgstošam komfortam.

Oriģinālā skaņa viena pieskāriena attālumā
Meizu POP darbībai izmanto skārienvadību. Ar vienu pieskārienu varat klausīties mūziku, veikt zvanus un piekļūt balss asistentam. Izmantojot skārienfunkcijas fizisku pogu vietā, Meizu POP izvairās no zvanu traucējoša pogas spiešanas trokšņa un mazina spiedienu uz auss kanālu.

Stereo skaņa tīram baudījumam
Meizu POP nodrošina kristāldzidru stereo skaņu ar datu pārraidi uz abām austiņām. Iebūvētā mikrofona dobuma noblīvētā struktūra un trokšņu mazināšanas tehnoloģijas samazina fona troksni un atbalsi, padarot sarunu tik skaidru, it kā tā norisinātos aci pret aci.

Grafēna diafragma sabalansētai trīs‑frekvencei
Skaņas kvalitāte ir jebkuru austiņu būtība. Meizu POP izmanto φ6.0 mm Hi‑Fi dinamisku grafēna diafragmu, kas nodrošina plašākas zemās frekvences, jaudīgu skaņu un sabalansētu trīs‑frekvenci. Priekšējais dobums izmanto gaiss‑spiediens balansējošu konstrukciju, lai mazinātu spiedienu auss kanālā maksimālam komfortam. 

Ērta uzlāde
Austiņu kārbiņa sevī ietver uzglabāšanas un uzlādes funkciju un atbalsta viedo ieslēgšanu/izslēgšanu, izmantojot magnētisko indukciju. Austiņas automātiski ieslēdzas, izņemot tās no kārbiņas, un automātiski izslēdzas un sāk lādēties, kad ievietojat tās atpakaļ kārbiņā. Bluetooth ierīci ir iespējams automātiski sapārot, austiņām ieslēdzoties, lai tūlīt pat sāktu klausīties mūziku. 

Bezvadu uzlāde darbībai dienas garumā
Meizu POP austiņu kārbiņa ir aprīkota ar USB Type‑C uzlādes interfeisu, kas saderīgs ar visiem populārākajiem bezvadu lādētājiem. Pilnībā uzlādēts austiņu pāris nodrošina nepārtrauktu darbību trīs stundas, savukārt uzlādes kārbiņa sniedz vēl papildu 12 stundu darbību — vairāk nekā vajadzīgs lietošanai dienas garumā. 

Dizains

Austiņu tips
Bezvadu austiņas
Austiņas ar mikrofonu
Austiņu dizains
Ausīs liekamas (In-ear)

Skaļruņi

Skaņa
Stereo
Draiveri
6 mm
Frekvenču diapazons
20 – 20 000 Hz
Jutīgums
101 dB
Pretestība
16 Ω
Ieejas jauda
5 mW

Mikrofons

Mikrofona tips
Iebūvēts
Jutība
-38 dB

Savienojamība

Savienojums
Bluetooth
Bluetooth versija
Bluetooth 4.2
Vadības pogas
Skaņas skaļuma regulēšanai
Viedierīces vadībai
Piemērotas ierīces
Ierīces ar Bluetooth savienojumu

Enerģijas avots

Enerģijas avots
Uzlādējams akumulators
Akumulatora tips
Litija polimēru akumulators
Akumulatora ietilpība
85 mAh
Darbības laiks
3 stundas

Vispārīgi

Krāsa
Balta
Svars (g)
11,6
Iepakojumā ietilpst
Austiņas
Uzlādes doks

Produktu kodi

EAN
6937520025449
6937520025678

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt