Roccat klaviatūra Vulcan 120 Aimo US

Pamatinformācija

  • Klaviatūra ar Roccat Titan Tactile slēdžiem
  • US klaviatūras izkārtojums
  • Multimediju taustiņi un mediju ritenītis
  • Inteliģentais Roccat Aimo apgaismojums
  • Pret putekļiem noturīgs korpuss un noņemams delnu balsts

Prece ir arhivēta

Roccat klaviatūra Vulcan 120 Aimo US

Taktila priekšrocība
ROCCAT Vulcan mehāniskā datorspēļu klaviatūra piedāvā jaudīgu tehnoloģiskas inovācijas, izturības un apgaismojuma kombināciju. Tā ir pirmā ROCCAT klaviatūra, kas aprīkota ar paša Roccat izstrādātiem slēdžiem Titan Switch. Šie slēdži, kas projektēti pilnībā no jauna, ir radīti geimeriem, kuri meklē ātru un precīzu, bet tai pašā laikā taktilu taustiņa spiedienu. Rūdīta metāla plāksne piedod stiprību klaviatūrai un pasargā to no triecieniem un kritieniem, savukārt taustiņiem ir uzlabota noturība pret putekļiem. Jaudīgā AIMO apgaismojuma sistēma ir iedzīvināta ar ilga darbmūža LED diodēm un caurspīdīgu slēdža korpusu, kas vienmērīgi sadala izstaroto gaismu. Šī dzīvā apgaismojuma sistēma ir pielāgojama katram taustiņam atsevišķi 16,8 milj. spilgtu krāsu vai ikoniskajā ROCCAT zilajā krāsā.   

Vulcan klaviatūra ir izstrādāta kaislīgi sekojot atzītajiem vācu dizaina un inženierijas principiem. Tas ir precīzs spēles instruments, kas ļauj jums sajust jaudu no pirmā skatiena un izjust to no pirmā taustiņa spiediena.

Jaunas tehnoloģijas
Slēdži Titan Switch ir Vulcan lepnums. Tie tika izstrādāti, lai iedvestu jaunu elpu mehānisko slēdžu tehnoloģijā, kas jau sen prasījās pēc inovācijām. Papildus tam, ka šiem slēdžiem ir taktils un kluss 1,8 mm aktivizēšanas punkts ar 3,6 mm gājiena distanci, tiem ir strukturāls korpuss, kas samazina grīļošanos taustiņa nospiešanas laikā. Tiem ir arī uzlaboti elektriskie kontakti, ļaujot aparātprogrammatūrai atpazīt ievadi par 20% ātrāk. Apvienojumā ar Vulcan īpaši vieglajiem taustiņu vāciņiem — par 50% vieglāki nekā standarta vāciņi — taustiņu spiedieni ir neticami ātri un precīzi, nekavējoties reaģējot uz jūsu komandām.   

Radīta ilgstošai lietošanai
Pastiprinoša anodēta alumīnija augšējā plāksne atbalsta Vulcan klaviatūru, stiprinot tās strukturālo vienotību un pasargājot to no nodiluma. Noņemams delnu balsts un plakans, zema profila klaviatūras dizains ievērojami uzlabo ergonomiku, padarot klaviatūru ērtu pat ilgstošām spēļu sesijām. Taustiņu vāciņi ir īpaši izstrādāti, paturot prātā ērtu to kopšanu. Tiem ir tādas pašas atstarpes un virsmas laukums kā tradicionālajiem taustiņu vāciņiem, tomēr tie ir īsāki, kas atvieglo tīrīšanu un ideāli papildina slēdžu Titan Switch putekļu noturību.  

AIMO apgaismojums
Vulcan klaviatūra nodrošina vislabāko iespējamo platformu AIMO apgaismojuma sistēmai. Katrs slēdzis ir aprīkots ar individuāli konfigurējamu, ilga darbmūža LED diodi, kas spēj attēlot 16,8 milj. krāsu un dažādus specefektus. Daudzkrāsu apgaismojums iespaidīgi spīd caur caurspīdīgo slēdža korpusu un vienmērīgi sadalās no katra taustiņa.

AIMO sevī vienlaikus apvieno gan apgaismojuma, gan eko sistēmu, kuras funkcionalitāte pieaug atbilstoši pievienoto AIMO iespējoto ierīču skaitam. Tā organiski reaģē uz jūsu lietošanas paradumiem un piedāvā progresīvus apgaismojuma scenārijus bez nepieciešamības tos iestatīt manuāli.  

Vulcan 120 AIMO
Pilnībā aprīkotā Vulcan 120 AIMO klaviatūra nāk komplektā ar noņemamu, ergonomisku delnu balstu, ļaujot pielāgot komfortu, kā arī nodrošina ātru un ērtu vadību, izmantojot multimediju ritenīti. Individuāli pielāgojamais taustiņu apgaismojums, ko darbina AIMO apgaismojuma sistēma, piedāvā nepārspētus apgaismojuma scenārijus, savukārt anodēta alumīnija augšējā plāksne pasargā klaviatūru no bojājumiem. 

Klaviatūra

Klaviatūras tips
Klaviatūra ar vadu
Datorspēļu klaviatūra
Taustiņu dizains
Mehānisks
Slēdža tips
Roccat Titan Mechanical Tactile
Klaviatūras izkārtojums
US
Papildus taustiņi
Multimediju taustiņi
Aptaujas biežums
1000 Hz Ultrapolling
Apgaismojums
Daudzkrāsu
Interfeisi
USB 2.0
Plaukstas pamatnes atbalsts
Noņemams

Vispārīgi

Sistēmas prasības
Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
Brīvs USB ports
Plaukstas pamatnes atbalsts
Noņemams
Kabeļa garums
180 cm
Krāsa
Melna / sudrabota
Platums (mm)
462
Dziļums (mm)
235
Augstums (mm)
32
Svars (g)
1150

Izmēri un svars

Bruto svars
1.652 kg
Iepakojuma platums
20.6 cm
Iepakojuma augstums
49.9 cm
Iepakojuma garums
6.2 cm
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
4250288171121
4250288151772
Ražotāja kods
ROC-12-441-BN

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt