Apple Magic Trackpad 2, astropelēka

Pamatinformācija

  • Skārienpaliktnis Apple datoriem
  • Bezvadu Bluetooth savienojums
  • Iebūvēts akumulators
  • Force Touch funkcijas atbalsts

Prece ir arhivēta

Pārveidotais un atkārtoti uzlādējamais Magic Trackpad 2 skārienpaliktnis ar iebūvētu akumulatoru pirmo reizi nodrošina Force Touch funkcionalitāti galddatoram. Četri spiediena sensori zem skārienpaliktņa virsmas ļauj klikšķināt pa visu virsmu un uztvert smalkas nianses atkarībā no pieskāriena stipruma, nodrošinot augstāku funkcionalitāti un dziļāku saikni ar apstrādājamo saturu. Magic Trackpad 2 klāj stikla virsma no malas līdz malai, kas ir par gandrīz 30% lielāka nekā iepriekšējam skārienpaliktņa modelim. Šāds dizains kopā ar zemāku profilu padara jūsu iecienītākā satura pārlūkošanu produktīvāku un ērtāku nekā jebkad iepriekš.

Magic Trackpad 2 automātiski izveido pāra savienojumu ar Mac ierīci, ļaujot uzreiz uzsākt darbu. Turklāt Magic Trackpad 2 akumulators darbosies veselu mēnesi vai pat ilgāk.       

Bezvadu

Bezvadu tehnoloģija
Bluetooth 4.0
Barošanas avots
Iebūvēts akumulators

Vispārīgi

Sistēmas prasības
Mac ar Bluetooth savienojumu
Mac OS X 10.11 vai jaunāks
Krāsa
Balta
Augstums (mm)
4,9
10,9
Platums (mm)
160
Garums (mm)
114,9
Svars (g)
231
Iepakojumā ietilpst
Skārienpaliktnis
Lightning - USB kabelis

Produktu kodi

EAN
190198737632
Ražotāja kods
MRMF2ZM/A

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt