Apple AirPods + bezvadu uzlādes futrālis (MRXJ2ZM/A)

Pamatinformācija

  • Otrās paaudzes Apple AirPods austiņas
  • Iebūvēts mikrofons un vadības pogas
  • Darbības laiks līdz 5 stundām
  • Komplektā ietilpst bezvadu uzlādes futrālis
  • Saderīgas ar Apple ierīcēm

Prece ir arhivēta

Brīnumaini viegli.
Ar ilgāku sarunu laiku un jauno bezvadu uzlādes kārbiņu AirPods bezvadu austiņu lietošana ir kļuvusi par vēl nebijušu piedzīvojumu. Vienkārši izņem tās no kārbiņas un sāc lietot ar visām savām ierīcēm. Ieliec tās ausīs, un tās vienā mirklī izveidos savienojumu, radot ap tevi bagātīgu augstas kvalitātes skaņas telpu. Patiešām brīnumaini.

Bezvadu pilnība.
Viens vienīgs pieskāriens, un AirPods ir ieslēgtas, iestatītas un savienotas. Tikpat vienkārša ir arī to lietošana. Tās spēj sajust, kad ir tavās ausīs, un ieturēt pauzi, kad tās izņem. Klausies no sava iPhone, iPad vai Mac — AirPods skaņa vienmēr būs lieliska.

Jauda, ko gribas dzirdēt.
AirPods darbina Apple H1 austiņu procesors. Un tāpēc to bezvadu savienojums ar tavām ierīcēm ir ātrāks un stabilāks — tās līdz 2x ātrāk pārslēdzas starp aktīvām ierīcēm un tālruņa zvanu savienojums ir 1,5x ātrāks. Lai ko tu darītu — spēlētu spēles, klausītos mūziku vai baudītu podkāstus — tevi priecēs augstākas kvalitātes skaņa.

Uztver, kad gribi klausīties.
Optiskie sensori un kustību akselerometri darbojas kopā un automātiski kontrolē tavu skaņas piedzīvojumu, ieslēdz mikrofonus tālruņa zvaniem un liek AirPods austiņām skanēt, līdzko tās ir tev ausīs. Tu vari ievietot ausīs tikai vienu vai abas AirPods austiņas un sākt mūzikas atskaņošanu vai pāriet pie nākamā skaņdarba, vienkārši divreiz piesitot.

Sadzird, kad gribi runāties.
Kad tu ierunājies, runas atpazīšanas akselerometrs ieslēdz divus signālvērsuma mikrofonus, kas koncentrējas uz tavu balsi, un pieklusina apkārtējos trokšņus.

24 stundu akumulatora jauda.
Ar vienu uzlādi AirPods austiņām ir nozarē labākais klausīšanās laiks — 5 stundas — un tagad arī līdz 3 stundām sarunu laika. Un tās turēs tev līdzi, jo austiņu kārbiņas akumulators nodrošina vairākas uzlādes, ar kurām pietiks vairāk nekā 24 stundām klausīšanās laika. Vajag fiksi uzlādēt? Vienkārši ieliec AirPods kārbiņā uz 15 minūtēm, un iegūsi līdz 3 stundām klausīšanās laika un 2 stundām sarunu laika. Lai uzzinātu strāvas daudzumu akumulatorā, vienkārši paturi AirPods blakus savam iPhone.

Maz iestatīšanas. Daudz klausīšanās.
AirPods vienā mirklī savienojas ar tavu iPhone un atskaņošanas laikā nevainojami pārslēdzas starp ierīcēm. Vēlies klausīties no sava Mac vai iPad? Vienkārši izvēlies šajās ierīcēs AirPods. Viegla iestatīšana, brīnumains rezultāts.

Dizains

Austiņu tips
Bezvadu austiņas
Austiņas ar mikrofonu
Austiņu dizains
Ausīs liekamas (In-ear)

Skaļruņi

Skaņa
Stereo

Mikrofons

Mikrofona tips
Iebūvēts

Savienojamība

Savienojums
Bluetooth
Apple Lightning
Piemērotas operētājsistēmas
iOS 12.2 vai jaunāka
watchOS 5.2 vai jaunāka
Mac OS 10.14.4 vai jaunāka
tvOS 12.2 vai jaunāka

Enerģijas avots

Enerģijas avots
Iebūvēts litija akumulators
Darbības laiks
5 stundas
Sarunu laiks
3 stundas
10 stundas 16 minūtes

Vispārīgi

Krāsa
Balta
Svars (g)
4
Iepakojumā ietilpst
Austiņas
Uzlādes doks

Produktu kodi

EAN
190198764829
Ražotāja kods
MRXJ2ZM/A

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt