Razer klaviatūra Blackwidow 2019 RU Green Switches

Pamatinformācija

  • BlackWidow sērijas datorspēļu klaviatūra
  • Razer Green Tactile & Clicky slēdži
  • RU klaviatūras izkārtojums
  • Razer HyperShift taustiņi
  • Chroma pielāgots apgaismojums

Prece ir arhivēta

Ikoniska mehāniskā datorspēļu klaviatūra
Jau kopš tā pirmsākumiem nosaukums Razer BlackWidow ir bijis sinonīms ne tikai precizitātei, bet arī taktilai un klikšķošai taustiņu sajūtai, ko tik ļoti iemīļojuši geimeri. Razer Green Mechanical Switch jaunākā versija piedāvā uzlabotus mehāniskos slēdžus, darot pieejamu līdz šim augstāko datorspēļu veiktspējas līmeni. Spēlē spēles, izbaudot katru klikšķi un Razer Chroma apgaismojumu, ar jauno Razer BlackWidow.      

Taktili un klikšķoši mehāniskie slēdži
Mehāniskās klaviatūras ir iemīļotas geimeru vidū dēļ to taktilās un klikšķošās sajūtas — raksturīgākā Razer Green mehānisko slēdžu iezīme. Katrs slēdzis ir aprīkots ar sānu sieniņām, lai panāktu lielāku stabilitāti, kā arī aizsardzību pret putekļiem un šķidrumiem, un iztur līdz 80 miljoniem taustiņspiedienu, padarot Razer BlackWidow par uzticamu klaviatūru spēļu spēlēšanai ikdienā.

Iegremdējieties savā spēlē ar Razer Chroma
Razer BlackWidow ļauj jums izbaudīt pilnīgu iegremdēšanos spēlē ar apgaismojuma sistēmu Razer Chroma. Tā ataino līdz 16,8 milj. krāsu ar dažādiem efektiem, piemēram, Spectrum Cycling, Wave, Breathing un Ripple, un reaģē uz spēlē notiekošo, spēlējot Razer Chroma integrētas spēles. 

Atklājiet sev plašākas vadības funkcijas ar Razer HyperShift
Razer HyperShift sniedz jums ātruma un izpildes priekšrocību. Piešķiriet jebkuram taustiņam HyperShift funkciju un turiet to nospiestu, lai atslēgtu katra taustiņa sekundāro funkciju. Funkciju dubultošana taustiņiem, kas atrodas tuvāk jūsu rokai uz klaviatūras, ļauj jums veikt gājienus spēlē daudz ātrāk, nekā sniedzoties pēc tālākiem taustiņiem. Tas paplašina jūsu iespējas papildus standarta funkciju un makro komandu piešķiršanai, maksimāli uzlabojot jūsu vadības iespējas spēlē zibenīgi ātrām reakcijām.    

Hibrīda iekšējā atmiņa un mākoņkrātuve
Razer BlackWidow ļauj saglabāt līdz piecām profila konfigurācijām iekšējā atmiņā, līdz ar to varat ielādēt savus personalizētos iestatījumus, lai kurp jūs dotos. Turklāt varat aktivizēt neierobežotu skaitu pielāgotu profilu, saglabājot tos mākonī.   

Klaviatūra

Klaviatūras tips
Datorspēļu klaviatūra

Produktu kodi

EAN
8886419345169
Ražotāja kods
RZ03-02861100-R3R1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt