Razer mikrofons Seiren X PS4, melns

109,99 €

Pamatinformācija

  • Straumēšanas mikrofons ar pirmšķirīgu skaņas kvalitāti
  • Īpaši precīza superkardioīda uztveres diagramma
  • Iebūvēts prettriecienu stiprinājums slāpē vibrācijas
  • Kompakta forma
  • Nulles latentuma 3,5 mm austiņu monitoringa pieslēgvieta
Atbrīvojiet savu balsi
Razer Seiren X ir izstrādāts un testēts sadarbībā ar vadošajiem interneta straumētājiem, lai jūs pēc iespējas efektīvāk tiktu sadzirdēts. Apgādāts ar labāko mikrofonu tehnoloģiju, tas ir pirmais solis jūsu tiešās translācijas pacelšanai jaunos augstumos.

Īpaši precīza uztveres diagramma
Izmantojot superkardioīdo uztveres diagrammu, skaņa tiek ierakstīta šaurākā leņķī. Šādi tiek mazināts nevēlams fona troksnis, ļaujot skaļi un skaidri pārraidīt jūsu balsi, lai klausītāji nepalaistu garām nevienu jūsu ziņojumu.

Triecienizturīgs
Satraukuma brīžos mikrofons var tikt pakļauts nejaušiem triecieniem. Šādā gadījumā iebūvētais prettriecienu stiprinājums slāpē vibrācijas, aizsargājot jūsu translāciju pret skaņas anomālijām.   

Kompakts dizains
Vairumam profesionālo mikrofonu ir lieliska skaņa, taču tie izmēra ziņā ir neērti un pārāk apjomīgi galdiem ar ierobežotu virsmas platību. Pateicoties kompaktai plūdlīniju formai, Razer Seiren X nodrošina pirmšķirīgu skaņas pārraidi, vienlaikus paliekot tik nepamanāms, cik vien iespējams.

Razer Seiren X ir oficiāli licencēts kā Sony PlayStation 4 mikrofons, un to ir sertificējusi straumēšanas platforma Streamlabs.

Mikrofon

Mikrofona tips
Kondensatora mikrofons
Virziens
Superkardioīdais
Frekvenču diapazons
20 – 20 000 Hz
Jutība
17,8 mV / PA (@ 1 KHz)

Izmēri un svars

Bruto svars
0.76 kg
Neto svars
0.39 kg
Iepakojuma platums
9 cm
Iepakojuma augstums
18.5 cm
Iepakojuma garums
9 cm

Produktu kodi

EAN
8886419377085
Ražotāja kods
RZ19-02290200-R3G1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt