Roccat pele Kone Aimo Remastered, balta (ROC-11-820-WE)

63,99 € Ietaupiet 20% 79,99 €

Pamatinformācija

  • Datorspēļu pele ar 8 pogām
  • Īpaši precīzs 16 000 dpi Owl-Eye optiskais sensors
  • 24 pogu funkcijas ar Easy-Shift[+]
  • Piecas programmējamas Aimo RGB apgaismojuma zonas
  • Ergonomiska forma ar netīrumu noturīgu virsmu

Ikona. Pārveidota.
Pele Kone AIMO ir Kone troņa jaunākā mantiniece — uzlabota ar virkni jauninājumu. Tā var lepoties ar priekšteču leģendāro ergonomiku un tagad uzlabotu īkšķa zonu vēl labākai vadībai. Šīs peles rīcībā ir pilns funkciju kopums, kas garantē maksimālu precizitāti un komandēšanas jaudu visās situācijās.

5 apgaismojuma zonas
Pateicoties ne mazāk kā piecām neatkarīgi konfigurējamām apgaismojuma zonām, tagad varat pielāgot savu spēles estētiku veidos kā nekad iepriekš. Tas vienlīdz labi ļauj veidot savu oriģinālo apgaismojuma stilu, kā arī pacelt AIMO apgaismojumu jaunā līmenī. Zonas ideāli mijiedarbojas, nodrošinot vēl vienmērīgākas un plūdenākas gaismas pārejas, ļaujot jums iegremdēties spēlē vēl nepieredzētā gaisotnē.   

Ikoniskā Kone ergonomika
Leģendāro Kone peles formu testējuši un iecienījuši geimeri visā pasaulē, kuri novērtē komfortu apvienojumā ar darbības veiktspēju. Peles konstrukcija ir īsteni orientēta uz lietotāju un dzimusi padziļinātas plaukstas analīzes rezultātā. Iekšpus vērstā īkšķa orientācija, rādītājpirkstu un vidējo pirkstu tipiskie garumi, plaukstu formas un rokas sānsvere — visi šie rādītāji ir ņemti vērā peles izstrādes laikā. Ar aizvērtām acīm uzliekot roku uz peles virsmas, nekļūdīgi atpazīsiet Kone AIMO, pateicoties ergonomiskā komforta līmenim, kādu citas peles vienkārši nespēj piedāvāt.

Veiktspēju uzlabojošs pārklājums
Ērta satvere, izturība un noturība pret netīrumiem, pateicoties hibrīda pretnodiluma pārklājumam. Šis ir tas, ko varat sagaidīt no Roccat jaunākās inovācijas virsmas materiālu tehnoloģijā. Šis veiktspēju uzlabojošais pārklājums ļauj stingri turēt Kone AIMO pat visintensīvāko spēļu sesiju laikā. Un tas saglabā nevainojamu stāvokli visiem turpmākajiem spēļu maratoniem.


Roccat Owl-Eye sensors
Labākais kļuvis vēl labāks. Izbaudiet nepielūdzamu precizitāti ar pilnīgi jauno 16 000 dpi Roccat Owl‑Eye optisko sensoru. Sensors ir regulējams ar soli 1dpi, lai vienlīdz atbilstu gan augstas, gan zemas jutības geimeru prasībām, un to raksturo ārkārtīgi augsta precizitāte un izsekošanas spējas. Tagad varat notēmēt un klikšķināt ar pārliecību, ka pareizi trāpīsiet mērķī katru reizi.  


24 taustiņu funkcijas
Kone AIMO ir atjaunināta, pievienojot uzlabotu īkšķa zonu, un tagad tā var lepoties ar vēl lielāku komandēšanas jaudu. Šajā zonā atradīsiet trīs optimāli izvietotus taustiņus, kas saglabā vērtīgo ergonomiku, vienlaikus piedāvājot papildu elastīgas iespējas. Viszemākais taustiņš pēc noklusējama atbilst Easy‑Shift[+], un, turot to nospiestu, tas atslēdz sekundāro funkciju katram no pārējiem taustiņiem, kas kopā rezultējas 24 iespējamās funkcijās.    

Pele

Peles tips
Pele ar vadu
Sensora tips
Owl-Eye
Sensora jutība
16000 dpi
Aptaujas biežums
1000 Hz Ultrapolling
Paātrinājums
50G
Reakcijas laiks
1 ms
Interfeisi
USB 2.0
Taustiņu skaits
8
Papildus taustiņi
3 papildus pogas sānos
DPI slēdzis
Profili
Apgaismojums
Daudzkrāsu

Vispārīgi

Sistēmas prasības
Windows 10 / 8 / 7
Brīvs USB ports
Interneta pieslēgums
Kabeļa garums
180 cm
Krāsa
Melna / sudrabota
Augstums (mm)
40
Platums (mm)
85
Garums (mm)
125
Svars (g)
130

Izmēri un svars

Bruto svars
0.304 kg
Iepakojuma platums
12.6 cm
Iepakojuma augstums
18 cm
Iepakojuma garums
5 cm
Izcelsmes valsts
China

Produktu kodi

EAN
4250288175778
Ražotāja kods
ROC-11-820-WE

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Šī prece ir mūsu krājumā un gatava nosūtīšanai. Pasūtiet Photopoint interneta veikalā jau tagad, un šī prece tiks piegādāta pie Jūsu durvīm 1-2 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt