Roccat klaviatūra Skeltr US, pelēks (ROC-12-231-GY)

Pamatinformācija

  • Datorspēļu klaviatūra ar daudzkrāsu taustiņu izgaismojumu
  • US klaviatūras izkārtojums
  • M1‑M5 un T1‑T3 papildu taustiņi
  • Iebūvēts turētājs viedtālrunim, Bluetooth savienojamība
  • Liels, noņemams delmu balsts 

Prece ir arhivēta

  • Universālā ierīces niša‑dokstacija ir piemērota visu veidu viedtālruņiem/planšetdatoriem + USB uzlāde 
  • Audio pārvaldība —ātri pārslēdzieties starp mobilās ierīces un personālā datora audio atskaņošanu 
  • Zvana poga — pieņemiet viedtālruņa zvanus, izmantojot austiņas
  • Rakstiet mobilajā ierīcē: ātri pārslēdzieties no rakstīšanas personālajā datorā uz rakstīšanu mobilajā ierīcē, izmantojot Bluetooth tehnoloģiju 
  • RGB (sarkanzaļzilā krāsu modeļa) izgaismojums ar piecām apgaismojuma zonām, kas konfigurējamas 16,8 milj. krāsu toņu
  • Roccat® Swarm + lietotne klaviatūras Skeltr vadībai; monitors APM, CPU, GPU, RAM u.c.
  • Power-grid™ + Companion lietojumprogramma: ideāls risinājums lietošanai ar datoru un spēļu palīglietotnēm
  • Noņemams delmu balsts: vienkārši pievienojams/noņemams, piemērots visiem spēlēšanas stiliem 
  • Talk® FX + AlienFX™ atbalsts — apgaismojuma efekti jūsu iecienītajām spēlēm
  • Klusa un precīza rakstīšana ar uzlabotu gumijas kupolu tehnoloģiju 
  • 20 taustiņu Easy-Shift[+]™ zona vienkāršai taustiņu duplikācijai


Roccat® Skeltr — gudra RGB izgaismojuma klaviatūra
Skeltr ir jaudīga klaviatūra, kas apvieno jūsu perifērijas iekārtas un mobilo ierīci, nodrošinot neapturamu spēku spēles laikā. Tā paceļ ierīču integrāciju jaunā līmenī un saliedē jūsu vadību, novietojot viedtālruni vai planšetdatoru tieši uz jūsu spēles frontes līnijas. 
Turpmāk jums vairs nav jāpārslēdzas starp mobilo ierīci un datoru, pārtraucot spēles sesiju, lai atbildētu uz ziņojumiem. Tagad jūsu rīcībā ir klaviatūra, kas ļauj tikt galā ar visiem uzdevumiem. Sveiciet jauno Skeltr!

Universāla ierīces niša‑dokstacija
Lielākais izaicinājums, ar ko sastopas, integrējot mobilo ierīci spēļu klaviatūrā, ir atrast mobilajai ierīcei piemērotu novietojumu. Klaviatūru ar viedtālruņa vai planšetdatora integrāciju tirgus segments ir pārpilns ar neizturīgiem regulējamiem dokiem un turētājiem, kas veidoti no lētām, viegli lūstošām plastmasas detaļām. Nē, paldies! Lai atrisinātu šo problēmu, Skeltr klaviatūras aizmugurē ir diskrēti izvietota universāla niša‑dokstacija. Tā ir saderīga ar praktiski jebkuru tirgū pieejamo mobilo ierīci un nesatur kustīgas daļas, kas var viegli salūst.  

Rakstiet mobilajā ierīcē
Iztēlojieties, ka spēlējat spēli un ierindojaties starp līderiem rezultātu tablo uz servera. Ak nē, kas tad tas? Ar acs kaktiņu ieraugāt paziņojuma signālu uz telefona ekrāna. Jūs novēršaties uz īsu brīdi, lai atbildētu uz drauga ziņojumu, taču tikmēr nenovēršami zaudējat pozīciju rezultātu tabulā. Ikviens geimeris ir sastapies ar šādu problēmu. Skeltr teicami tiek ar to galā. Klaviatūra ļauj pārslēgties starp sistēmas un mobilās ierīces rakstīšanu ar vienas pogas piespiedienu, līdz ar to varat ātri atbildēt draugam, nepārtraucot spēles sesiju un nezaudējot pozīciju līderu topā.  
 
Pārvaldiet audio un zvanus
Skeltr nodrošina, ka spēles laikā jums vairs nebūs jāsniedzas pēc savas mobilās ierīces. Tas vienlīdz attiecas kā uz ziņojumiem, tā arī uz zvaniem. Pievienojiet viedtālruni un austiņas Skeltr klaviatūrai un pieņemiet telefona zvanus bez spēles pārtraukšanas, vienkārši nospiežot pogu Call. Vēlaties klausīties jūsu telefonā esošos audio ierakstus? Audio poga ļauj ātri pārslēgties starp personālo datoru un mobilo ierīci kā audio avotu.     

Palīglietotne gatava darbam
Mobilo ierīču datošanas jaudas palielinājums ir sekmējis milzīga skaita dažādu spēļu palīglietotņu izstrādi. Mobilā ierīce ir kļuvusi par neatņemamu spēles sastāvdaļu. Skeltr ļauj izmantot visas viedtālruņa vai planšetdatora sniegtās priekšrocības, novietojot to tieši jums priekšā un pašā spēles centrā. ROCCAT® izstrādātā Power‑Grid™ lietotne ir tam apliecinājums. Šī lietotne darbojas kā progresīva un pilnībā pielāgojama jūsu personālā datora tālvadības pults, kas ļauj jums pievienoties monitoram un kontrolēt savas programmatūras. Teicami piemērota darbam ar Skeltr.          
 
Roccat® Swarm lietotne 
Lietotne Roccat Swarm nodrošina Skeltr klaviatūrai nākamā līmeņa datora—mobilās ierīces integrāciju. Personālajā datorā tas ir pilnvērtīgs spēļu komandpunkts, kas piedāvā programmnodrošinājuma un draivera kompleksu, kā arī visu jūsu ROCCAT® ierīču iestatījumu pārskatu. Viedtālrunī tas ir datora programmatūras paplašinājums, kas ļauj ātri palaist spēles, konfigurēt apgaismojuma iespējas, pārbaudīt APM, noskaidrot GPU/CPU temperatūru un izpildīt daudzas citas funkcijas. Turklāt Talk® FX + AlienFX™ atbalsts ļauj iestatīt apgaismojuma efektus jūsu iecienītajās spēlēs, izmantojot 16,8 milj. krāsu toņu

Klaviatūra

Kabeļa garums
180 cm
Klaviatūras tips
Datorspēļu klaviatūra
Klaviatūra ar vadu
Taustiņu dizains
Membrānas
Klaviatūras izkārtojums
US
Papildus taustiņi
M1 - M5 makro taustiņi
T1 - T3 īkšķa taustiņi
Multimediju taustiņi
Anti-ghosting
N-key rollover
Aptaujas biežums
1000 Hz Ultrapolling
Profili
Apgaismojums
Daudzkrāsu
Interfeisi
USB 2.0
Austiņu izeja / mikrofona ieeja

Vispārīgi

Sistēmas prasības
PC ar brīvu USB portu
Windows 10 / 8 / 7
Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
Plaukstas pamatnes atbalsts
Noņemams
Krāsa
Pelēka
Iepakojumā ietilpst
Klaviatūra

Izmēri un svars

Bruto svars
2.034 kg
Neto svars
2.034 kg
Iepakojuma platums
55.5 cm
Iepakojuma augstums
27.6 cm
Iepakojuma garums
6.2 cm

Produktu kodi

EAN
4250288158382
Ražotāja kods
ROC-12-231-GY
CN kods
8471606000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt