Roccat klaviatūra Suora FX Nordic (ROC-12-254)

Pamatinformācija

  • Mehāniskā klaviatūra ar TTC Brown slēdžiem
  • Kompakta konstrukcija bez rāmja un alumīnija korpuss
  • Nordic klaviatūras izkārtojums
  • 16,8 milj. krāsu izgaismojums
  • Anti-ghosting funkcija un 1000 Hz aptaujas biežums

Prece ir arhivēta

  • Nebloķējami taustiņi, pateicoties N‑Key Rollover atbalstam
  • Bezrāmja korpuss — tīrai veiktspējai
  • Izgaismojums 16,8 milj. krāsu
  • 6 makro taustiņi — programmējama zona virs bulttaustiņiem
  • Robusts dizains ar izturīgu metāla korpusu
  • Izturīgi mehāniskie taustiņi ar darbmūžu 50 miljoni taustiņsitienu
  • 1000 Hz aptaujas biežums ātras reakcijas taustiņu spiedieniem 
  • Multimediju un īsinājumtaustiņi ērtai mediju pārvaldībai 
  • Spēles režīma poga ātrai pielāgotā spēles profila palaišanai


Izgaismojums 16,8 milj. krāsu
Iestatiet savas Suora FX klaviatūras ārējā izskata motīvu atbilstoši savam individuālajam stilam, pateicoties izgaismojuma sistēmai ar nākamā līmeņa konfigurācijas iespējām. Kam jūs dodat priekšroku? Izvēlieties no 16,8 milj. spilgtu krāsu un milzīga daudzuma satriecošu vizuālo efektu atbilstoši savam noskaņojumam. Lietojiet F1‑F4 taustiņus, lai ātri pārslēgtos starp dažādām iepriekš iestatītām FX izgaismojuma programmām, tajā skaitā viļņveidīgu, elpojošu, pulsējošu vai pastāvīgu gaismu. Tā ir tīra veiktspēja ar stilu.     

Roccat® Suora — bezrāmja mehāniskā datorspēļu klaviatūra
Daļa geimeru dod priekšroku stila nieciņiem, taču īsti datorspēļu pūristi koncentrējas tikai un vienīgi uz tīru un nevainojamu veiktspēju. Roccat Suora izskatā spēļu pūristi iegūs savu klaviatūru. Suora bezrāmja dizains atspoguļo tās filozofiju par “tīru” un efektīvu mehānisko klaviatūru geimeriem, kuri nemīl liekas dekorācijas. Robusta un kompakta konstrukcija ar alumīnija sakausējuma korpusu nodrošina izturīgu platformu, kas lieki nenovērš uzmanību. Pietuvinieties “tīras” spēles pieredzei kopā ar Suora!     
  
Kompakta un bez rāmja
Suora klaviatūrai ir unikāla konstrukcija — tās dizains ir veidots pilnībā bez rāmja. Bez delnu balsta, bez biezas apmales, bez īkšķa taustiņiem, kā arī bez nevajadzīgiem multimediju taustiņiem — tikai augstas kvalitātes, izturīgi mehāniskie taustiņi, kas uzmontēti uz stipras pamatnes. Šis minimālistiskais dizains ļauj labāk iejusties spēlē un zibenīgi ātri reaģēt bez liekas uzmanības novēršanas. Kamēr jūsu pretinieki neveikli maldīsies lielajā taustiņu lērumā, jūs izrādīsieties soli priekšā, pateicoties instinktīvi ērtai vadībai.     

Anti-ghosting
Nav īpaši lielas jēgas no intuitīvi saprotamas klaviatūras, kas radīta ātrumam, ja taustiņi nespēj tikt līdzi lietotāja darbībām. Taču ar Suora šāda problēma neradīsies. Klaviatūra ir apgādāta ar progresīvu pret bloķēšanos aizsargājošu (Anti‑ghosting) matricu, kas garantē ikviena taustiņsitiena laicīgu reģistrāciju atkal un atkal. Aptaujas biežums 1000 Hz (1 ms) nodrošina katra taustiņa spiediena apstrādi jebkurā situācijā.

Stipra un izturīga
Ja daudz spēlējat spēles, iespējams, uztraucaties par savu ierīču kalpošanas laiku. Ar Suora par to nav jāuztraucas. Lai arī tai ir kompakta konstrukcija bez rāmja, taču tā nepieļauj kļūdas — šī ir klaviatūra, kas palīdzēs jums izcīnīt ne vienu vien kauju. Tā ir apgādāta ar izturīgu alumīnija korpusu, kas garantē noturīgu spēles platformu. Šo stingro konstrukciju papildina izturīgi mehāniskie taustiņi ar satriecošu darbmūžu — 50 miljoni taustiņsitienu.

Roccat® Swarm
Swarm tas ir ROCCAT filozofijas — gatavība nākotnes izaicinājumiem — programmatūras iemiesojums. Šis programmnodrošinājums atrisina visus jautājumus saistībā ar saderīgām spēļu platformām un ierīcēm. Tā ir nākamās paaudzes sistēma, kas apvieno vienkopus visas jūsu spēles, lietotnes un ROCCAT ierīces. Datorā tas ir pilnvērtīgs spēļu komandpunkts, savukārt viedtālrunī — ērta lietotne datora programmatūras iespēju paplašināšanai. Tā ir pilna kontrole jūsu rokās.

Klaviatūra

Klaviatūras tips
Datorspēļu klaviatūra
Taustiņu dizains
Mehānisks
Slēdža tips
TTC Brown
Klaviatūras izkārtojums
Nordic
Anti-ghosting
N-key rollover
Aptaujas biežums
1000 Hz Ultrapolling
Reakcijas laiks
1 ms
Profili
Apgaismojums
Daudzkrāsu
Interfeisi
USB 2.0
Iebūvēts USB centrmezgls (hub)
Austiņu izeja / mikrofona ieeja

Vispārīgi

Sistēmas prasības
Brīvs USB ports
Windows 10 / 8 / 7
Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
Plaukstas pamatnes atbalsts
Krāsa
Melna / sudrabota
Platums (mm)
430
Dziļums (mm)
125

Izmēri un svars

Bruto svars
1.167 kg
Neto svars
1.167 kg
Iepakojuma platums
48.1 cm
Iepakojuma augstums
17.9 cm
Iepakojuma garums
6 cm

Produktu kodi

EAN
4250288130326
Ražotāja kods
ROC-12-254
CN kods
8471606000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt