Panasonic austiņas RP-HD10E-K, melnas

Pamatinformācija

  • Luksus uz ausīm liekamas austiņas
  • Augstas izšķirtspējas skaņa
  • Horizontāla slīdošā regulēšana
  • Ergonomiski 3D ausu spilventiņi
  • Pretvibrāciju rāmis

Prece ir arhivēta

Augstas izšķirtspējas skaņa
Augstākās klases austiņas HD10E nodrošina augstas izšķirtspējas audio. Tā ir īpaši izstrādāta skaņas uzlabošanas tehnoloģija, un tās atveido pat vissīkākās katra instrumenta skaņas nianses, paverot jums pilnīgi jaunu augstas kvalitātes skaņas pasauli.

Izjūti stabilitāti
Pateicoties HD10E satriecošajai augstas izšķirtspējas skaņai, varēsiet tā iedziļināties savu mīļāko muzikālo izpildījumu dabiskajā noskaņā un niansēs, ka jutīsieties kā pametis savu laiku un vietu it kā atrastos kopā ar māksliniekiem, kamēr viņi ieraksta savus meistardarbus.

MLF (Multi Layer Film — vairākslāņu plēves) diafragma
Visaptveroša HD skaņa un samazināti kropļojumi, izmantojot ar metālu pārklātu MLF diafragmu, kuru veido vairāki simti slāņu.

Draivera bloka ietvars ar pretvibrācijas aizsardzību
Uzlabota ietvara konfigurācija ar rievām un aprēķinātiem attālumiem novērš nevēlamu rezonansi un vibrāciju. Efektu pastiprina no jauna izstrādātais ietvara materiāls PN041 (PLA*).
*PLA — polipienskābe (Poly Lactic Acid)

HS regulēšana
Pasaulē pirmā galvas stīpa, kam papildus vertikālajai regulēšanai ir arī HS (horizontālā slīdņa) regulēšanas iespēja, lai austiņas ideāli piegulētu jūsu ausīm. Nerada noguruma sajūtu, pat lietojot ilgstoši.

Ergonomiski 3D ausu polsteri
Austiņām RP-HD10E ir ergonomiski 3D ausu polsteri. Ausu polsteru uzlabotā 3D forma samazina ārējos trokšņus un nodrošina skaņas izolāciju. Polsteri arī ērti pieguļ jūsu ausīm.

Vislabākās luksusa klases austiņas
Austiņām RP-HD10E ir viss nepieciešamais, lai nodrošinātu augstākās klases skaņu, tās piedāvā iepriekš neizjustas ērtības, vismodernākās tehnoloģijas un izsmalcinātu dizainu.

Dizains

Austiņu tips
Vadu austiņas
Austiņu dizains
Pāri ausīm (Over-ear)

Skaļruņi

Skaņa
Stereo
Draiveri
50mm neodīma magnēti
Frekvenču diapazons
4 – 50 000 Hz
Jutīgums
92 dB
Pretestība
18 Ω
Ieejas jauda
1500 mW
Auss uzlikas diametrs
50 mm

Savienojamība

Savienojums
3,5 mm apzeltīts spraudnis
6.3 mm
Kabeļa garums
120 cm
300 cm
Piemērotas ierīces
Ierīces ar 3,5 mm audio izeju

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Svars (g)
320
Iepakojumā ietilpst
Austiņas
3,5 mm – 6,3 mm adapteris

Produktu kodi

EAN
5025232780228
Ražotāja kods
RP-HD10E-K

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt