Razer klaviatūra Blackwidow Tournament Edition Chroma V2 US (Green Switches)

Pamatinformācija

  • BlackWidow sērijas klaviatūra
  • Augstas kvalitātes Razer Green mehāniskie slēdži
  • US klaviatūras izkārtojums
  • Noņemams ergonomisks plaukstu balsts
  • Daudzkrāsu Chroma apgaismojums

Prece ir arhivēta

Iepazīstinām ar Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 – klaviatūra ar ātrāko veiktspēju, kādu jebkad esam ražojuši. Intensīva turnīra mača laikā svarīga ir ikkatra milisekunde, cenšoties nosargāt pārsvaru pār pretinieku. Ar šo klaviatūru tā var būt realitāte.

Kompakta un portatīva
Pateicoties konstrukcijai, kurā ir par desmit taustiņiem mazāk, šī klaviatūra nodrošina visas bāzes funkcijas, vienlaikus atbrīvojot vietu uz jūsu galda peles kustībām. Pludlīniju korpusa forma un atvienojams USB kabelis padara to arī ideāli piemērotu ceļojumiem.

Tūlītēja pārraide. Nekavējoša atbildes reakcija
Pie aktivizācijas jaunā tehnoloģija Razer Instant Trigger Technology (ITT) nekavējoties nosūta signālu uz sistēmu, novēršot jebkuru nepieciešamību pēc aizkaves. Pateicoties šai nekavējošai atbildes reakcijai, jūs iegūstat nozarē vadošo ātrumu negodīgai spēles priekšrocībai jebkurā spēlē.

Razer Chroma
Individuāli programmējami izgaismoti taustiņi un 16,8 milj. krāsu iespējas. Izvēlieties no iepriekš ielādētiem apgaismojuma efektiem vai izveidojiet pats savu unikālu krāsu paleti spēles baudījumam tikai sev unikālā stilā, un tas viss ir ērti uzstādāms, izmantojot Razer Synapse.

Klaviatūra

Klaviatūras tips
Klaviatūra ar vadu
Taustiņu dizains
Mehānisks
Slēdža tips
Razer Green
Klaviatūras izkārtojums
US
Anti-ghosting
N-key rollover
Aptaujas biežums
1000 Hz Ultrapolling
Reakcijas laiks
1 ms
Profili
Apgaismojums
Daudzkrāsu
Interfeisi
USB 2.0
Plaukstas pamatnes atbalsts
Noņemams

Vispārīgi

Sistēmas prasības
Brīvs USB ports
Interneta pieslēgums (draivera instalēšanai)
Plaukstas pamatnes atbalsts
Noņemams
Krāsa
Melna / sudrabota

Produktu kodi

EAN
8886419343714
Ražotāja kods
RZ03-02190100-R3M1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt