Beats austiņas + mikrofons Powerbeats3, baltas

Pamatinformācija

  • Ērtas ausīs ievietojamas sporta austiņas
  • Unikāla Apple W1 mikroshēma
  • Autentiska un skaidra skaņa
  • Akumulatora darbības laiks līdz 12 stundām
  • Iebūvēts mikrofons un vadības pults

Prece ir arhivēta

Paceliet savu treniņu nākamajā līmenī ar Powerbeats3 bezvadu austiņām, kas piedāvā 12 stundu akumulatora darbības laiku un uzticami piegulošus ausu āķus maksimālam komfortam un stabilitātei. Piecu minūšu ātrās uzlādes funkcija Fast Fuel nodrošina atskaņošanu vienas stundas garumā. Noturība pret sviedru un ūdens ietekmi garantē austiņām ilgu kalpošanas laiku, savukārt divkāršā draivera akustika nodrošina jūsu treniņam dinamisku pavadījumu.

Ērts bezvadu savienojums
Powerbeats3 bezvadu austiņas ir gatavas darbam reizē ar jums. Ātri uzstādāmas — ieslēdziet austiņas un turiet tās tuvumā savam iPhone telefonam — pēc tam vienlaicīgi pievienojiet tās savai Apple Watch, iPad un Mac ierīcei. Pateicoties Class 1 Bluetooth tehnoloģijai, Powerbeats3 iztur intensīvus treniņus.

Kad satiekas jauda un izturība
Pateicoties efektīvajai Apple W1 mikroshēmai, Powerbeats3 ir uzticams sabiedrotais stundām ilgiem treniņiem. Akumulatora darbības laiks 12 stundas un optimizēts dizains labākam komfortam un ieskaujošai skaņai nodrošina ērtu lietošanas pieredzi visintensīvāko treniņu laikā. Noturība pret sviedru un ūdens ietekmi savukārt garantē nepieciešamo izturību enerģiskiem treniņiem un nelabvēlīgiem ārējiem apstākļiem. 

Gatavas lietošanai jebkurā laikā
Funkcija Fast Fuel — ātrā piecu minūšu uzlāde — ģenerē pietiekami daudz jaudas mūzikas atskaņošanai standarta stundu gara treniņa laikā. Lietojiet funkciju Remote Talk, lai pieņemtu zvanus, izmantojot iebūvēto mikrofonu, atskaņotu mūziku, regulētu skaļumu un aktivizētu Siri.

Ērtas un neapturamas
Uzlabots ergonomisks dizains paver ceļu dzidrai, dinamiskai skaņai, ko nodrošina divkāršā draivera akustika. Powerbeats3 komplektā ietilpst vairāki ausu uzgaļi, nodrošinot personalizētu un ērtu piegulumu, savukārt elastīgie, pieguļošie ausu āķi uzlabo stabilitāti. Rezultāts ir autentiska, plaša diapazona skaņa ar dinamiskām augšām un jaudīgām apakšējām frekvencēm, piedāvājot ieskaujošu klausīšanās pieredzi.

Dizains

Austiņu tips
Bezvadu austiņas
Austiņas ar mikrofonu
Austiņu dizains
Ausīs liekamas (In-ear)

Skaļruņi

Skaņa
Stereo

Mikrofons

Mikrofona tips
Iebūvēts

Savienojamība

Savienojums
Bluetooth
Vadības pogas
Skaņas skaļuma regulēšanai
Viedierīces vadībai
Piemērotas ierīces
Ierīces ar Bluetooth savienojumu

Enerģijas avots

Enerģijas avots
Uzlādējams akumulators
Akumulatora tips
Litija jonu akumulators
Darbības laiks
12 stundas

Vispārīgi

Krāsa
Balta
Iepakojumā ietilpst
Austiņas
Pārnēsāšanas futrālis
Austiņu uzmavas
USB uzlādes kabelis
Lietotāja rokasgrāmata

Produktu kodi

EAN
888462602655
Ražotāja kods
ML8W2ZM/A

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt