Silicon Power atmiņas karšu lasītājs Key USB + microSDHC 32GB atmiņas karte

Pamatinformācija

  • Īpaši kompakts atmiņas karšu lasītājs
  • Atbalsta microSD kartes
  • USB 2.0 savienojums
  • Komplektā iekļauta 32 GB microSDHC atmiņas karte

Prece ir arhivēta

Piekļuve jebkurā vietā
Silicon Power Key USB karšu lasītājs piedāvā Type‑A–microSD iespējas. Pateicoties vienkāršam spraudnim un atskaņošanas gatavībai, šis karšu lasītājs spēj tikt galā ar daudziem uzdevumiem. Tas sevī apvieno darbības veiktspēju un pārsteidzoši kompaktu izmēru, piedāvājot vieglu fotoattēlu, video, dokumentu un citu svarīgu failu pārsūtīšanu uz datoru vai viedtālruni. USB 2.0 nodrošina datu pārraides ātrumus līdz 480 MB/sek. Komplektā ietilpst microSD karte.

Ērta datu pārraide
Inovatīvs dizaina koncepts pārvērš kompakto karšu lasītāju jūsu personīgajā zibatmiņas diskā ar praktisku atveri siksniņas piestiprināšanai. Tas ir pietiekami kompakts, lai paslēptu jebkurā vietā, pietiekami drošs, lai dotos jums visur līdzi un pietiekami jaudīgs, lai palīdzētu jums paveikt lielas lietas. Šis izturīgais, plānais un stilīgais karšu lasītājs garantē ātru un ērtu datu uzglabāšanu un pārraidi. Visbeidzot tas ir tikai pirkstgala lielumā.

Parocīgs dizains
Noglabājiet karšu lasītāju makā, rokassomiņā vai visšaurākajā kabatā. Piestipriniet siksniņu un pielieciet to pie savām atslēgām. Pievienojiet to visām savām iecienītākajām ierīcēm. Tas ir kompakts, plāns, viegls rīks ar milzīgu iespēju daudzumu. Piemērots fotogrāfiem, blogeriem, sociālo mediju zvaigznēm, studentiem, uzņēmējiem, darbiniekiem, dizaineriem un daudzām citām profesijām.

Karšu lasītāja priekšrocība
Karšu lasītāji piedāvā iespējas, ko pašas par sevi neiespēj SD un microSD kartes. Šis karšu lasītājs nodrošina ērtu savienojumu. Tas arī pasargā atmiņas karti no nodiluma — viena pati atmiņas karte bez karšu lasītāja ir pakļauta bojājumiem. Piedevām kartes lasīšanas un rakstīšanas ātrums var paaugstināties, pievienojot caur karšu lasītāju.

Atbalstītās atmiņas kartes

Secure digital
microSD
microSDHC
microSDXC

Citi

Savienojums
USB 2.0
Datu pārraides ātrums
480 Mb/s
Piemērotas operētājsistēmas
Windows 10 / 8 / 7 / Vista
Mac OS 10.8 vai jaunāka
Linux 2.6.0 vai jaunāks

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Svars (g)
0,9

Produktu kodi

EAN
4713436123910
Ražotāja kods
SPU2ATMREDEL105K

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt