Silicon Power atmiņas karšu lasītājs Combo 2in1 USB 3.1, melns

Pamatinformācija

  • Kompakts atmiņas karšu lasītājs
  • Atbalsta SD un microSD kartes
  • Ātrs USB 3.1 savienojums
  • Gudrs dizains

Prece ir arhivēta

Jūsu asistents produktivitātes vairošanai
Papildus stilīgam dizainam Combo karšu lasītājs spēj sasniegt iespaidīgus datu pārraides ātrumus. Šis lasītājs ir aprīkots ar Type‑A USB savienotāju, paslēpjams izbīdāmā elementā, kad vēlaties, un atbalsta microSD un SD kartes. Ar datu pārraides ātrumiem, kas desmit reizes pārsniedz standarta USB 2.0 ātrumus, tas ir vienmēr gatavs darbam. Pateicoties augstai veiktspējai un rakstīšanas ātrumiem, kā arī universālai savietojamībai, labāku asistentu sev neatrast.  

Izcila organizētība
Ar atjautīgu izbīdāmu dizainu jūsu kartes un pats Combo karšu lasītājs ir pasargāts ikdienas aktivitāšu laikā. Combo sver tikai 16,7 gramus un ietilpinās plaukstā, tāpēc varat ņemt to līdzi jebkur. Lai novērstu pārpratumus, Silicon Power pievienoja zilas krāsas LED indikatoru. Kad spīd zilā gaisma, ierīce ir iedarbināta un gatava lietošanai. Tas ir vairāk nekā tikai vienkāršs karšu lasītājs.    

Aizsargājiet un pievienojiet
Combo karšu lasītājs ir uzticama izvēle atmiņas karšu aizsardzībai, organizēšanai un pievienošanai jebkurai ierīcei, kuru izmantojat. Tas ir ārkārtīgi noderīgs digitālo videoierakstu pārsūtīšanai no droniem, auto videoreģistratoriem, medību kamerām, GPS ierīcēm un daudzām citām iekārtām. Tas ir ideālais savienojums starp jūsu telefonu, datoru un visām citām ierīcēm. Pieejams baltā un melnā krāsā — Combo izskatīsies stilīgi pat pievienotā veidā ierīcēm. 

Karšu lasītāja priekšrocība
Karšu lasītāji kalpo vairākiem mērķiem, ko neiespēj vienas pašas SD un microSD kartes. Combo karšu lasītājs ļauj izbaudīt ērtu savienojamību. Tas arī palīdz pasargāt karti no nodilšanas, jo viena pati karte bez karšu lasītāja ir pakļauta bojājumu ietekmei. Turklāt karšu lasīšanas un rakstīšanas ātrumi var tikt paaugstināti, pievienojot tās caur karšu lasītāju.

Atbalstītās atmiņas kartes

Secure digital
SD
SDHC
SDXC
microSD
microSDHC
microSDXC

Citi

Savienojums
USB 3.1
Piemērotas operētājsistēmas
Windows 10 / 8 / 7 / Vista
Linux 2.6.0 vai jaunāks
Mac OS 10.0 vai jaunāka

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Svars (g)
16,7

Produktu kodi

EAN
4713436123934
Ražotāja kods
SPU3AT3REDEL300K

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt