SanDisk atmiņas karte SDXC 256GB Extreme Pro V30 U3

Pamatinformācija

  • SDXC tipa atmiņas karte
  • Liela atmiņas ietilpība — 256 GB
  • Lasīšanas ātrums līdz 95 MB/sek.
  • Rakstīšanas ātrums līdz 90 MB/sek.
  • Īpaši ātrdarbīgais standarts UHS-I atbalsta 4K un 3D videoierakstus

Prece ir arhivēta

Uzņemiet attēlus bez ierobežojumiem
Mūsu visjaudīgākās un visietilpīgākās SD™ UHS‑I atmiņas kartes nodrošina maksimālo ātrumu veiktspējai, uzticamībai un nepārspējamai attēlu un 4K UHD video kvalitātei no jūsu digitālās spoguļkameras, uzlabotas digitālās vai HD videokameras. Datu pārraides ātrums līdz 95 MB/sek. garantē ātru datu pārsūtīšanu efektīvākai pēcapstrādes darbplūsmai.

Lasīšanas ātrums līdz 95 MB/sek. un rakstīšanas ātrums līdz 90 MB/sek.
SanDisk Extreme PRO SDHC un SDXC UHS-I  kartes nodrošina ārkārtīgi lielus datu pārraides ātrumus līdz 95 MB/sek., lai garantētu maksimāli efektīvu pēcapstrādes darbplūsmu. Rakstīšanas ātrumi līdz 90 MB/sek. ir piemēroti ātrajiem kadriem, secīgajam sērijveida režīmam, kā arī ērtai RAW un JPEG formāta tveršanai.  

Radīta profesionāļiem
Profesionālās kameras un augstas izšķirtspējas videokameras ir pelnījušas SanDisk jaunāko inovāciju piedāvāto jaudu, veiktspēju, ietilpību un uzticamību. Šī iemesla dēļ profesionāli fotogrāfi un videogrāfi uzticas SanDisk atmiņas kartēm.

Gatavība 4K UHD ierakstam
Pateicoties video ātruma klasei 30 (V30) un UHS Speed Class 3 (U3) ātrdarbības standartam, SanDisk Extreme PRO SDHC un SDXC UHS‑I kartes ļauj uzņemt nepārtrauktu 4K UHD un Full HD videoierakstu. Tas padara šo karti ideāli piemērotu profesionālai ekstrēmo sporta veidu un citu ātras darbības aktivitāšu filmēšanai bez kadru zudumiem.  

Ērta failu atgūšana ar programmatūru RescuePRO Deluxe
Komplektā ar šo karti ietilpst piedāvājums lejupielādēt datu atgūšanas programmatūru RescuePRO Deluxe. Šī programmatūra ļauj viegli atgūt failus, kas tikuši nejauši izdzēsti.

Radīta izturībai ekstrēmos klimatiskajos apstākļos
SanDisk Extreme PRO SDHC un SDXC UHS-I kartes ir triecienu, ekstremālu gaisa temperatūru, ūdens un rentgenstaru drošas, tāpēc varat izbaudīt savus piedzīvojumus, neraizējoties par atmiņas kartes izturību.

Specifikācijas

Atmiņas kartes platforma
Secure Digital
Atmiņas kartes tips
SDXC
Atmiņas kartes formas faktors
Standarts SD
Kopnes interfeiss
SDXC UHS-I
Ātruma klase
Class 10
UHS U3
V30
Ietilpība
256 GB
Ierakstīšanas ātrums
90 MB/s
Lasīšanas ātrums
170 MB/sek.
Darba temperatūra
-25 – 85 °C
Uzglabāšanas temperatūra
-40 – 85 °C
Savietojamība
Ierīces ar SDXC slotu (neizmanto UHS-I ātrumu)
Saimniekierīces ar SDXC UHS-I atbalstu
Ierīces ar SDXC UHS-II slotu
Ierīces ar SD slotu

Produktu kodi

EAN
619659170356
0619659170356
Ražotāja kods
SDSDXXY-256G-GN4IN

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt