Lexar atmiņas karte microSDHC 32GB Pro 1000x V60 + atmiņas karšu lasītājs

Pamatinformācija

  • microSDHC tipa atmiņas karte
  • Liela atmiņas ietilpība 32 GB
  • 150 MB/sek. lasīšanas ātrums
  • 75 MB/sek. rakstīšanas ātrums
  • Augstas kvalitātes fotoattēli un Full HD, 3D, 4K video 

Prece ir arhivēta

Profesionālā līmeņa veiktspēja mobilo ierīču lietotājiem
Lexar® Professional 1000x microSDHC™/microSDXC™ UHS‑II atmiņas kartes ir īpaši radītas jūsu sporta videokamerai, planšetdatoram vai viedtālrunim, ļaujot viegli uzņemt, atskaņot un pārsūtīt augstas izšķirtspējas multivides datnes, to skaitā 1080p Full HD, 3D un 4K video, ar datu lasīšanas ātrumu līdz 150 MB/sek. (1000x). Šīs kartes izmanto UHS‑II tehnoloģiju (UHS ātruma klase: 3 (U3)), lai nodrošinātu lielātruma veiktspēju, un ir apgādātas ar microSD™ UHS‑II USB 3.0 lasītāju ātrgaitas datņu pārsūtīšanai


Lielātruma veiktspēja, kurai varat uzticēties
Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls fotogrāfs, videooperators vai mobilās ierīces lietotājs, Lexar® Professional 1000x microSDHC™/microSDXC™ UHS‑II atmiņas kartes nodrošina veiktspēju, kurai varat uzticēties. Tās izmanto UHS‑II tehnoloģiju (UHS ātruma klase: 3 (U3)), nodrošinot datu lasīšanas ātrumu līdz 150 MB/sek. (1000x). Pateicoties šiem premium klases risinājumiem, jūs iegūstat ātrumu un atmiņas ietilpību, kas nepieciešams, lai tvertu, pārsūtītu un kopīgotu vairāk piedzīvojumu, esot kustībā.


Ātri pārsūtiet datnes, izmantojot iekļauto SD UHS-II lasītāju
Izmantojot komplektā iekļauto lasītāju, varat baudīt UHS‑II līmeņa ātrgaitas datņu pārsūtīšanu — tūlīt pēc izņemšanas no iepakojuma. Šādi tiek krasi paātrināta visa jūsu darbplūsma — no sākuma līdz beigām, ļaujot jums ātrāk atgriezties pie darbības iemūžināšanas.  

Iemūžiniet piedzīvojumus HD kvalitātē
Šis ir uzsaukums visiem piedzīvojumu meklētājiem un adrenalīna atkarīgajiem! Vienalga, vai filmējat darbību ar savu sporta vai drona kameru, varat ātri uzņemt, atskaņot un pārsūtīt garākus augstākās kvalitātes 1080p Full HD, 3D un 4K video — šīs kartes nodrošina iespēju ērti saglabāt savus lieliskākos mirkļus un pēc tam atdzīvināt darbību vairāk nekā 15 stundu garumā.


Paveiciet vairāk ar savām multivides datnēm
Šīs atmiņas kartes ir arī lieliski piemērotas izmantošanai jūsu planšetdatorā vai viedtālrunī, ļaujot ātri un ērti lejupielādēt vai saglabāt visas savas iemīļotākās mediju datnes, to skaitā augstākās kvalitātes filmas, fotoattēlus un dziesmas.

Atpakaļsavietojamība ar UHS-I  
Lai sniegtu lielāku daudzpusību, šīs atmiņas kartes ir atpakaļsavietojamas ar UHS‑I ierīcēm, darbojoties līdz maksimālajai UHS‑I ātruma (SDR104) robežai. Turklāt kartes ir savietojamas ar vecākām ierīcēm (bez UHS‑I), nodrošinot darbību ar 10. klasei atbilstošiem ātrumiem.

Ietaupiet laiku ar krasi paātrinātu darbplūsmu
Lexar Professional atmiņas karšu lielātruma veiktspēja krasi paātrina jūsu darbplūsmu — no sākuma līdz beigām, tāpēc varat ietaupīt laiku, darbu paveikt ātrāk un iegūt konkurētspējīgu priekšrocību. 

Atgūstiet datnes, izmantojot programmatūru Image Rescue®
Visas Professional sērijas atmiņas kartes piedāvā lejupielādējamu programmatūras Image Rescue mūža bezmaksas kopiju. Image Rescue ļauj atgūt vairumu foto un noteiktu video datņu pat tad, ja tās tikušas izdzēstas vai atmiņas karte ir bojāta.

Stingra testēšana
Visi Lexar izstrādājumi tiek pakļauti rūpīgam testēšanas procesam modernizētās Lexar kvalitātes laboratorijās, kas apgādātas ar vairāk nekā 1100 digitālajām ierīcēm, lai garantētu produktu veiktspēju, kvalitāti, savietojamību un uzticamību. 

Specifikācijas

Atmiņas kartes platforma
Secure Digital
Atmiņas kartes tips
microSDHC
Atmiņas kartes formas faktors
microSD
Kopnes interfeiss
SDHC UHS-II
Ātruma klase
1000X
UHS U3
Ietilpība
32 GB
Ierakstīšanas ātrums
75 MB/s
Lasīšanas ātrums
150 MB/s
Adapteris
microSD – USB
Savietojamība
Ierīces ar SDXC UHS-II slotu
Saimniekierīces ar SDXC UHS-I atbalstu
Ierīces ar SDXC slotu (neizmanto UHS-I ātrumu)
Ierīces ar SDHC slotu (neizmanto UHS-I ātrumu)
Ierīces ar SDHC UHS-I slotu
Ierīces ar SDHC UHS-II slotu
Izmēri
15 × 11 × 1 mm

Produktu kodi

EAN
843367110636
Ražotāja kods
LSDMI32GCB1000A

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt