Silicon Power zibatmiņa 32GB Mobile C10, melna

10 € Ietaupiet 50% 19,99 €

Pamatinformācija

  • 32 GB ietilpības zibatmiņas disks
  • USB‑C spraudnis izmantošanai ar viedtālruņiem
  • USB 3.1 — datu pārraides ātrums līdz 5 Gb/sek.
  • Ideāli piemērots darbam ar liela izmēra failiem
  • Kompakts korpuss — piestiprināms pie atslēgu riņķa

Liela atmiņa, kompakts dizains
Neskatoties uz jaunākajiem uzlabojumiem datu mākoņglabāšanā, joprojām noris cīņa par savienojamību, datiem un gigabaitiem. Raizējaties par piekļuvi savai iecienītākajai mūzikai un filmām ceļojuma laikā? Izmēģiniet Silicon Power Mobile C10 zibatmiņas disku, kas būs uzticams jūsu sabiedrotais ceļā un teicams risinājums ātrām datu rezerves kopijām, vai darbā ar klēpjdatoru vai jebkuru citu mobilo viedierīci. Nepieciešams vairāk vietas jūsu Android viedtālruņa daudzajām rezerves kopijām? Vēlaties ērtāku, uzticamāku veidu telefona savienošanai ar datoru nekā mākoņglabātava? Meklējat uzticamu pāreju no vecā uz jauno viedtālruni? Mobile C10 izdara savu darbu, neskatoties uz kompakto izmēru.

Ātra Type-C tehnoloģija
Type-C interfeisam kļūstot par populārāko interfeisu starp visu veidu viedierīcēm, Mobile C10 piedāvā iespaidīgu 5 Gb/sek. datu pārraidi. Nākotnes datu pārraides prasībām radītais Mobile C10 sevī apvieno progresīvu USB 3.1 ātrumu un lielu ietilpību, un tas viss niecīga izmēra korpusā. Šī ir vislabākā izvēle ātrām un svarīgām datu rezerves kopijām.

Atmiņas paplašināšanas iespējas, viegla failu pārsūtīšana
Mobile C10 piedāvā atmiņas ietilpības iespējas līdz 128 GB, kas padara šo ierīci par ideālu sabiedroto, kad beigusies vieta dēļ daudzajiem attēliem, video un lietotnēm. Nododiet visas savas dārgās atmiņas un datus labās rokās, izmantojot Mobile C10 vienkāršās un intuitīvās funkcijas.

Ērta un kompakta lietošana
Mobile C10 atšķirīgākā īpašība ir tā Type-C savienotāja aizsardzība — unikāls un ērti lietojams izbīdāms vāciņš. Šī funkcija kopā ar COB tehnoloģiju pasargā jūsu Mobile C10 no bojājumiem. Augstas kvalitātes slīpēta metāla apdare, kompakts izmērs un atvere piestiprināšanai pie atslēgu riņķa nodrošina augstu portativitāti. Pieejams dimanta melnā un sniegbaltā versijā — ņemiet šo ērto zibatmiņas disku sev visur līdzi.  

Specifikācijas

Ietilpība
16 GB
Savienojamība
USB-C
Darba temperatūra
0 – 65 °C
Piemērotas operētājsistēmas
Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Mac OS 10.0 vai jaunāka
Linux 2.4.0 vai jaunāka
Chrome OS
Android 6.0 vai jaunāka

Vispārīgi

Krāsa
Melna / sudrabota
Korpusa materiāls
Plastmasa
Augstums (mm)
34,1
Platums (mm)
18,7
Dziļums (mm)
8,4
Svars (g)
3,2

Izmēri un svars

Bruto svars
0.0122 kg
Neto svars
0.0032 kg
Iepakojuma platums
8.5 cm
Iepakojuma augstums
1 cm
Iepakojuma garums
12.5 cm

Produktu kodi

EAN
4713436126256
Ražotāja kods
SP032GBUC3C10V1K

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Šī prece ir mūsu krājumā un gatava nosūtīšanai. Pasūtiet Photopoint interneta veikalā jau tagad, un šī prece tiks piegādāta pie Jūsu durvīm 1-2 darba dienu laikā.

Šī prece pieejama apskatei un iegādei sekojošos Photopoint mazumtirdzniecības veikalos

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu

Photopoint, Lõunakeskus: Lääneringtee 39, Tartu

Uzmanību! Mazumtirdzniecības veikala krājumu statuss netiek atspoguļots reālajā laikā un neparedz rezervācijas. Papildus informācijai par pieejamību, lūdzu, sazinieties ar mazumtirdzniecības veikalu. 

Preču salīdzinājums

Aizvērt