Sandisk atmiņas karte CF 32GB ExtremePro 160MB/s

Pamatinformācija

  • CompactFlash tipa atmiņas karte
  • Liela atmiņas ietilpība — 32 GB
  • 160 MB/sek. lasīšanas ātrums
  • 150 MB/sek. rakstīšanas ātrums
  • Paredzēta profesionāliem lietotājiem

Prece ir arhivēta

Iegūstiet lielu atmiņas ietilpību, ātrāku ieraksta veiktspēju un kinematogrāfiskas kvalitātes videomateriālu, izmantojot SanDisk Extreme PRO CompactFlash atmiņas karti. Pateicoties datu pārraides ātrumam līdz 160 MB/sek., šī karte piedāvā ātru un efektīvu darbību, kāda tiek sagaidīta no pasaulē vadošā zibatmiņas karšu līdera. Šī nozarē vadošā atmiņas karte ir optimizēta profesionāla līmeņa video filmēšanai ar minimālo nepārtrauktās rakstīšanas ātrumu 65 MB/sek., kas ļauj tvert bagātīgus video 4K un Full HD kvalitātē. Atmiņas ietilpības iespējas līdz pat 256 GB ietilpina stundām garus videoierakstus un tūkstošiem augstas izšķirtspējas attēlus — tagad jūs vairs nepalaidīsit garām nevienu ainu vai kadru. Turklāt šī atmiņas karte ir izturīga pret ekstrēmu gaisa temperatūru, triecienu un citu apstākļu ietekmi.

  • Paredzēta profesionāliem videooperatoriem un fotogrāfiem
  • Optimizēta video filmēšanai 4K kvalitātē
  • Datu pārraides ātrums līdz 160 MB/sek.
  • Ieraksta ātrums līdz 150 MB/sek.
  • VPG-65 — nepārtrauktās video rakstīšanas ātrums 65 MB/sek.


Uzņemiet bagātīgu, kinematogrāfiskas kvalitātes videomateriālu

SanDisk Extreme PRO CompactFlash ir pasaulē pirmā augstas ietilpības atmiņas karte, kas atbilst garantētās video veiktspējas specifikācijai VPG‑65, nodrošinot vienmērīgu video ierakstīšanu 4K un Full HD formātā. Profesionāļi, kuriem nepieciešama visaugstākā video uzņemšanas izturība, šajā kartē radīs meklēto veiktspēju.

Nozarē vadošā ieraksta ātruma veiktspēja
Esot optimizētai 4K kvalitātes video, SanDisk Extreme PRO CompactFlash atmiņas karte nodrošina minimālo nepārtrauktās rakstīšanas ātrumu 65 MB/sek. ar nozarē vadošo ieraksta ātrumu līdz 150 MB/sek. Un, pateicoties datu pārraides ātrumam līdz 160 MB/sek., tā ļauj ērti pārvietot apjomīgas datnes saglabāšanai un rediģēšanai. Piedevām šī atmiņas karte ir UDMA 7 iespējota.

Maksimāli izmantojiet savas digitālās spoguļkameras vai videokameras potenciālu
Pateicoties šīs kartes uzticamībai un ekstrēmajam ātrumam, jūs varēsit izbaudīt ātrāku ieraksta veiktspēju, uzlabotu darbplūsmas efektivitāti un labāku tādu uzlabotu funkciju izmantošanu kā daudzu kadru uzņemšana sekundē un sērijveida uzņemšanas režīms. 

Izturība un darbība ekstrēmos apstākļos
SanDisk Extreme PRO CompactFlash atmiņas karte darbojas gaisa temperatūras diapazonā no -25º C līdz 85º C, tādējādi varat ierakstīt bagātīgus Full HD video vai ātri tvert perfektu kadru praktiski jebkuros klimatiskajos apstākļos. Šī karte ir tikusi pakļauta stingriem stresa, triecienu un vibrāciju testiem, turklāt tā ir apgādāta ar RTV (istabas temperatūras vulkanizācijas) silikona pārklājumu, kas sniedz papildu aizsardzību pret triecieniem un vibrācijām.

Specifikācijas

Atmiņas kartes platforma
CompactFlash
Atmiņas kartes tips
CF
Ātruma klase
1067X
Atbalstītie standarti
VPG-20
VPG-65
UDMA 7
Ietilpība
32 GB
Ierakstīšanas ātrums
150 MB/s
Lasīšanas ātrums
160 MB/s
Darba temperatūra
-25 – 85 °C
Uzglabāšanas temperatūra
-40 – 85 °C
Savietojamība
Ierīces ar CF Type I slotu
Izmēri
43 × 36 × 3,3 mm

Produktu kodi

EAN
0619659102432
619659102432
Ražotāja kods
SDCFXPS-032G-X46

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt