Silicon Power zibatmiņa 32GB Blaze B10 USB 3.0, zila

Pamatinformācija

  • 32 GB ietilpības zibatmiņas disks
  • Ātrgaitas USB 3.0 savienojums
  • Lieliski piemērots darbam ar liela izmēra failiem
  • Kompakts - atslēgu piekariņa izpildījumā
  • Korpuss uzsilstot maina krāsu 

Prece ir arhivēta

USB 3.0 interfeiss zibenīgam ātrumam
Salīdzinot ar tradicionālo USB 2.0 interfeisu, USB 3.0 savienojuma standarts zibatmiņas diskam Blaze B10 nodrošina lielāku datu lasīšanas un rakstīšanas ātrumu attiecīgi līdz 200 MB/sek. un 80 MB/sek. Tagad, lai pārsūtītu liela apjoma datnes, tādas kā video, fotoattēli un mūzika, nepieciešams ievērojami mazāks laiks, kas padara bagātīga digitālā satura koplietošanu un pārnēsājamību daudz ātrāku un vienkāršāku.

Piešķiriet krāsas savam zibatmiņas diskam
Blaze B10 rotā futūristisks ornaments, kas uzklāts izmantojot speciālu termojutīgu tinti. Ornamenta krāsas pakāpeniski mainās no tirkīzzilas līdz liesmojoši sarkanai atkarībā no zibatmiņas diska darbības temperatūras, piešķirot īpašu individualitāti un jautru noskaņu datu pārsūtīšanas procesam. Zibatmiņas diska mazumtirdzniecības iepakojumā iekļauta speciāla termo uzlīme, kas ļauj lietotājiem izmēģināt aizraujošo Blaze B10 krāsu maiņas efektu.      

Aizsargājiet savus datus ar SP Widget
Lietotājiem bez maksas pieejama SP Widget programmatūra, kas nodrošina septiņas svarīgākās datu rezerves kopēšanas un drošības funkcijas, un NIS (Norton Internet Security) pretvīrusu programmatūra (60 dienu bezmaksas izmēģinājums) vēl lielākai drošībai un ērtībai.   

Specifikācijas

Ietilpība
32 GB
Savienojamība
USB 3.1 Gen 1
USB 2.0
Darba temperatūra
0 – 70 °C
Uzglabāšanas temperatūra
-40 – 85 °C
Piemērotas operētājsistēmas
Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Mac OS 10.3 vai jaunāks
Linux 2.6.0 vai jaunāks

Vispārīgi

Krāsa
Zila
Korpusa materiāls
Plastmasa
Augstums (mm)
72,4
Platums (mm)
17,4
Dziļums (mm)
10
Svars (g)
9,5

Izmēri un svars

Bruto svars
0.0105 kg
Neto svars
0.0095 kg

Produktu kodi

EAN
4712702621396
Ražotāja kods
SP032GBUF3B10V1B

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt