SanDisk atmiņas karte SDXC 128GB Extreme Pro 95MB/s V30

Pamatinformācija

  • SDXC tipa atmiņas karte
  • Liela atmiņas ietilpība — 128 GB
  • 95 MB/sek. lasīšanas ātrums
  • 90 MB/sek. rakstīšanas ātrums
  • Augstas kvalitātes fotoattēli un Full HD, 3D, 4K video  

Prece ir arhivēta

Iegūstiet visātrāko SDHC vai SDXC karti, kāda tirgū ir pieejama, iegādājoties SanDisk Extreme Pro SDHC vai SDXC UHS‑I atmiņas karti, — profesionāļu izvēle lielātruma sērijveida uzņemšanai. Šīs atmiņas kartes atbalsta kino kvalitātes video ierakstu Full HD (1080p), 3D un 4K formātā, kā arī ātru datu pārraidi efektīvākai darbplūsmai pēcapstrādē.

  • Nodrošina 90 MB/sek. rakstīšanas un 95 MB/sek. lasīšanas ātrumu
  • Inovatīvs atmiņas kontrolieris atbalsta nepārspētu veiktspēju
  • Ideāli piemērota uzlabotām digitālajām spoguļkamerām un HD videokamerām
  • Pārbaudīta izturība garantētai kartes uzticamībai


90 MB/sek. ieraksta ātrums maksimālai sērijveida uzņemšanas režīma veiktspējai
Nepalaidiet garām nevienu mirkli ar pasaulē ātrāko SDHC/SDXC atmiņas karti. Pateicoties rakstīšanas ātrumam līdz 90 MB/sek. (600x) un lasīšanas ātrumam līdz 95 MB/sek. (633x), šī atmiņas karte ļauj jums maksimāli izmantot savas digitālās spoguļkameras potenciālu sērijveida attēlu uzņemšanā. Aprīkota ar īpaši ātrdarbīgu UHS‑1 (Ultra High Speed) kopnes arhitektūru, tā ir radīta, lai pārspētu visstingrākās darbības standartu prasības. Izmantojot šo atmiņas karti, varēsit iemūžināt ikvienu darbības mirkli augstā izšķirtspējā tieši tā norises brīdī.    

Kontrolieris Power Core nepārspētiem darbības ātrumiem
Esot apgādātai ar SanDisk patentēto kontroliera tehnoloģiju Power Core™, šī karte ir kā radīta, lai ierakstītu pilnīgi visu, ko vien jūsu kameras buferis iespēj. Sadalot attēlu datus kartē daudz ātrāk un efektīvāk, SanDisk Extreme Pro SDHC un SDXC UHS‑I atmiņas kartes nodrošina zibenīgu ātrumu un ārkārtēju uzticamību pat visizaicinošākajos apstākļos. Tieši tāpēc svarīgiem dzīves brīžiem, kurus nedrīkst palaist garām, profesionāli fotogrāfi visā pasaulē izvēlas SanDisk.  
 
Vienmērīga Full HD video ierakstīšana
SanDisk Extreme Pro SDHC un SDXC UHS-I atmiņas kartes nodrošina augstāko video veiktspēju, pateicoties ātruma klasei 10 un UHS ātruma klasei 1 (U1), kas atbalsta kino kvalitātes Full HD (1080p), 3D un 4K video ierakstu.

Kļūdu korekcija uzlabotai uzticamībai
Kartē iebūvētā uzlabota nolietojuma izlīdzināšanas (Advanced Wear Leveling) un kļūdu labojoša koda (Error Correction Code) programma paaugstina lietošanas izturību un uzticamību.

Ātra datu lasīšana īsākam augšupielādes laikam
Šī karte var lepoties ar datu lasīšanas ātrumu līdz 95 MB/sek., nodrošinot ātru datu pārraidi efektīvākai darbplūsmai pēcapstrādē. Jūs varēsit rediģēt, saglabāt un kopīgot savus fotoattēlus daudz ātrāk.

Izturīgs dizains
SanDisk Extreme Pro SDHC un SDXC UHS-I atmiņas kartes ir triecienu, rentgenstaru un ūdens drošas — gatavas jebkuram izaicinājumam. Varat iemūžināt savas atmiņas praktiski jebkuros klimatiskajos apstākļos — karte darbojas gaisa temperatūras diapazonā no -25° līdz 85° C.

Specifikācijas

Svars
2 g
Atmiņas kartes platforma
Secure Digital
Atmiņas kartes tips
SDXC
Atmiņas kartes formas faktors
Standarts SD
Kopnes interfeiss
SDXC UHS-I
Ātruma klase
UHS U3
Ietilpība
128 GB
Ierakstīšanas ātrums
90 MB/s
Lasīšanas ātrums
95 MB/s
Barošanas avots
2,7 – 3,6 V
Darba temperatūra
-25 – 85 °C
Uzglabāšanas temperatūra
-40 – 85 °C
Savietojamība
Ierīces ar SDXC slotu (neizmanto UHS-I ātrumu)
Saimniekierīces ar SDXC UHS-I atbalstu
Ierīces ar SDXC UHS-II slotu
Izmēri
32 × 24 × 2.1 mm

Produktu kodi

EAN
0619659147679
619659147679
Ražotāja kods
SDSDXXG-128G-GN4IN

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt